30.08.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Ljupka Gojić Mikić: Mika i ja odlučili smo da drugo dijete rodim u Hrvatskoj

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki za Extru govori o tome zašto je posljednja tri mjeseca trudnoće odlučila provesti u domovini, kako ona i suprug Mihael pripremaju njihovu 1,5-godišnju kćer Janu za dolazak prinove, planira li se nakon poroda vratiti manekenskoj karijeri i stigne li se uz sve obaveze baviti svojim brandom odjeće Jolie Petite

Iako već tri godine živi u Japanu, Ljupka Gojić Mikić svakog se ljeta vraća u Hrvatsku kako bi bila s obitelji i prijateljimaIako već tri godine živi u Japanu, Ljupka Gojić Mikić svakog se ljeta vraća u Hrvatsku kako bi bila s obitelji i prijateljimaLjupka Gojić ušla je u posljednje tromjesečje trudnoće i potkraj studenog rodit će svoje drugo dijete. Naime, Ljupka sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem s kojim je u braku već pet godina, ima kćer Janu Siennu koja će u studenome navršiti dvije godine. Iako već gotovo tri godine žive u Japanu, točnije Hirošimi gdje Mihael igra za tamošnji nogometni klub Sanfrecce Hiroshima, Ljupka je trenutačno u svom rodnom Zagrebu u kojem namjerava ostati do kraja trudnoće. Iako će uskoro roditi drugo dijete, 29-godišnja Ljupka Gojić još uvijek ne namjerava okončati svoju 16-godišnju manekensku karijeru tijekom koje je snimila brojne kampanje, naslovnice prestižnih modnih magazina te nosila revije modnih velikana. Osim toga, svoju ljubav prema modi prenijela je i na dizajn: prije tri godine počela je dizajnirati udobnu, modernu odjeću i osnovala brand Jolie Petite. No unatoč profesionalnoj karijeri, Ljupka je uspjela ono što rijetko kome uspije – uskladiti poslovni i privatni život. Kako joj je to uspjelo, namjerava li se vratiti u Japan, gdje će roditi te podnosi li drugu trudnoću lakše od prve, otkrila nam je u ekskluzivnom intervjuu.

EXTRA: Ljeto je na izmaku, kako ste ga proveli?

- Ljeto sada već tradicionalno provodim u Novalji na otoku Pagu gdje uživam u društvu prijatelja i obitelji. Dnevni raspored mi je više-manje uvijek isti. Odlazim na plažu, sunčam se, trudim se zdravo jesti, a nakon večere svi zajedno odlazimo u šetnju.

EXTRA: Trenutačno ste u Zagrebu, no inače živite u Japanu gdje vaš suprug, nogometaš Mihael Mikić, igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima. Kada se vi planirate vratiti u Japan?

- Povratak u Japan planiram nakon što rodim svoje drugo dijete u Zagrebu. U visokom sam stupnju trudnoće i smatram da bi bilo neozbiljno putovati tako daleko. Uostalom, i Jana se rodila u Zagrebu. Kad je o porodu riječ, ipak najviše vjerujem našim liječnicima.

EXTRA: Jeste li planirali drugo dijete?

- Nemamo nikakav zacrtani plan, Mika i ja nismo odlučili koliko ćemo imati djece ni u kojem vremenskom roku. Sretni smo što će naša Jana dobiti brata ili sestru i što nam obitelj postaje sve veća. Prijatelji nas već sada zafrkavaju da planiramo nogometnu momčad.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika