30.08.2011. / 12:57

Autor: Nacional.hr

IBM Forum Umag: Stoljeće iskustva za pametniji planet

Posebni gosti na Forumu biti će američki veleposlanik James Foley te David Stokes, glavni direktor IBM-a za Centralnu i Istočnu Europu

Krešo PericaKrešo PericaIBM je na konferenciji za novinare najavio 9. IBM Forum koji će se pod motom "Stoljeće iskustva za pametniji planet" održati od 14. do 16. rujna u Umagu.

Kako je na samom početku najavio glavni direktor IBM-a Krešo Perica, IBM ove godine slavi 100 godina postojanja pa će poseban naglasak tijekom trodnevne konferencije biti upravo na toj obljetnici. Naravno, osim oblježavanja važnog jubileja, domaći i međunarodni stručnjaci predstaviti će najnovija poslovna rješenja, usluge i tehnologiju kroz pet nizova predavanja i prezentacija.

Posebni gosti na Forumu biti će američki veleposlanik James Foley te David Stokes, glavni direktor IBM-a za Centralnu i Istočnu Europu.

Na samom kraju konferencije članovi Europskog parlamenta mladih Hrvatske održati će raspravu na temu "Pametniji planet - dom pametnije mladeži" u kojoj će raspraviti o trenutnim rješenjima za pametniji planet, inovacijama i idejama te preispitivati utjecaj inovacija na gospodarstvo i društvo općenito.

"Nadamo se da će mlade generacije, na kojima svijet ostaje, pokazati starijima u kom smjeru bi se razvoj dalje trebao kretati. Njihove ideje, na kraju krajeva, pokretati će svijet", rekao je na kraju Perica.

Vezane vijesti

Bryner: Budućnost poslovanja je na društvenim mrežama

Bryner: Budućnost poslovanja je na društvenim mrežama

Zvuči gotovo nevjerojatno ali trenutno u svijetu više od 845 milijuna ljudi koristi društvenu mrežu Facebook, a više od 350 milijuna Twitter. To su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika