30.08.2011. / 19:26

Autor: Hina

BiH: Pucnji na pripadnika vojske u Tuzli

Na vozilo dočasnika oružanih snaga BiH pucano je u utorak nedaleko od ulaza u vojarnu kod Tuzle, zbog čega je povišeno stanje pripravnosti u toj vojarni, potvrđeno je iz oružanih snaga BiH.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNa vozilo dočasnika oružanih snaga BiH pucano je u utorak nedaleko od ulaza u vojarnu kod Tuzle, zbog čega je povišeno stanje pripravnosti u toj vojarni, potvrđeno je iz oružanih snaga BiH.

"Na ulasku u vojarnu Dubrava propucano je osobno vozilo dočasnika Srđana Župarića, koji nije ozlijeđen u napadu”, rekao je za izvor iz oružanih snaga BiH.

Pojasnio je kako se incident dogodio u jutarnjim satima prigodom dolaska Župarića na posao.

Nakon napada na vozilo pojačane su mjere osiguranja vojarne Dubrava, a vojna policija provela je istragu incidenta.

U vojarni je smještena je 5. pješačka brigada oružanih snaga BiH, a prije toga bila je vojna baza američkih pripadnika mirovnih snaga NATO-a u sastavu stabilizacijskih snaga.

Američka vojarna Eagle kod Tuzle često je bila meta napada i prijetnji proislamističkih skupina.

Utorak je bio radni dan samo za pripadnike srpskih i hrvatskih pripadnika oružanih snaga, dok bošnjački nisu bili na poslu jer su slavili ramazanski Bajram.

Vezane vijesti

Dodik bi izbacio SDA iz vlasti

Dodik bi izbacio SDA iz vlasti

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u petak kako bi Stranku demokratske akcije (SDA) trebalo "izbaciti" iz koalicije koja je na… Više

Komentari

registracija
15/3/08

Sandzo, 30.08.11. 22:31

kakve prijetnje i napadi? opet lazi i samo lazi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika