02.09.2011. / 17:50

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za rujan: 'Josipović će premijerku naljutiti tajnim dogovorom'

U Hrvatskoj se vraćaju na scenu sukobi u Ministarstvu vanjskih poslova, crkvi i državnoj strukturi

Ivo Josipović i Jadranka Kosor (Pixsell)Ivo Josipović i Jadranka Kosor (Pixsell)Planeti koje označavaju individualne odnose i kratkoročne promjene kreću se dosta brzo, pogotovo Merkur koji utječe na komunikacije. Rujan će stoga obilovati vijestima, pregovorima, susretima, raspravama i izjavama.

Na tržištima kapitala povremeno će vladati prava panika, koja će utjecati na velike oscilacije. Novac će imati nestabilnu vrijednost u odnosu na zlato i nekretnine (pri tome se misli na zemljišta i imanja). Veliki bankarski sustavi jačat će u odnosu na burze i više će se ljudi okretati sigurnijoj štednji.

U prvoj polovici rujna biti će razbijeni lanci prodaje droge, a poticaj će biti mlade osobe koje će biti žrtve predoziranja. U medicini možemo očekivati otkriće u vezi anestetika.

Sredinom rujna vijestima će dominirati strast, seksualna energija i odnosi: prekidi, sukobi, razvodi, gubici, ljubavni trokuti. S njima u žiži su bankroti i krađe.

Oko 22 i 23. rujna vrhunski sportski rezultati mladih i rekordi.

Oko dana Mlađaka (27.09) izbijaju neredi, sukobi, potresi, prometne nesreće (sudari vlakova) zbog kvara elektonike i navigacijskih uređaja.

Problemima raznih ljudskih i prirodnih nepogoda i nemira morati će se nakon toga pozabaviti Talijani, Švicarci, Nijemci, Norvežani, Nigerijci, Gabonci i Libijci te Francuzi. Prirodne katastrofe zabilježiti će se oko Katmandua. Svakao će biti dosta pepela, blata, a u europskim metropolama doći će do sukoba mladih skupina.

U Hrvatskoj se vraćaju na scenu sukobi u Ministarstvu vanjskih poslova, crkvi i državnoj strukturi. Rujan obiluje kontaktima sa susjednim zemljama. U medijima će biti različitih kadrovskih slagalica i smjena. Srijeda 07. rujna čini se da je ''rezervirana'' za uniformu (policiju, vojsku, carinu) kako u akciji tako i situacijom vezanom za čelnu osobu.

Utorak, 13. rujna, donosi nekakav posjet iz inozemstva i muško-ženski susret, ali i raspravu na temu financija u kojoj na vidjelo izlazi istina i donosi se praktično rješenje. Zadnji dan rujna rezerviran je za sudjelovanje naše zemlje u suradnji sa drugima i prijateljske izjave.

Premijerka Kosor u rujnu je aktivna, odlučna, borbena i pobjednički raspoložena, sa nekim revolucionanim izjavama i idejama. Već 02. rujna puknuti će od bijesa, a 05. rujna odlučno će forsirati promjene. Sredinom mjeseca ima uspješnu komunikaciju i susrete, ali i zadovoljstvo u emocionalnom životu. Tada je i pokroviteljica nekog kulturnog projekta.

Predsjednik Josipović će 02.09 imati neku vrstu tajnog dogovora i partnerstva (vjerojatno će to razljutiti premijerku). I on će oko 09. rujna oštro reagirati, iskazati ljutnju i ući u konflikt. U drugoj polovici rujna vidjeti će se njegovo pozitivno razmišljanje. Imati će susret sa nekom značajnom ženom ili udrugom žena (24.09), a 27. rujna izbija neka vrsta skandala koja će ga uzrujati i željeti će se osloboditi prošlosti, no netko ga u tome sprječava pa dolazi do sukoba sa autoritetom ili neposlušnim pojedincem.

Guverner Rohatinski ima potrebu pobjeći od problema jer nema podršku. Može se očekivati i ekscesno ponašanje zbog ponosa (ega) sa primjesom bahatosti, što bi bila šteta i pogreška. Oko 18. rujna dvoumiti će se što učiniti: slijediti srce ili razumu, povući se ili nastaviti dalje. Biti će mu jasnije nakon susreta sa autoritetom.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika