03.09.2011. / 09:50

Autor: Hina

Čileanski zrakoplov s 21 osobom pronađen u moru

Među putnicima je bilo i petoro zaposlenika televizije, a jedan od njih popularni televizijski voditelj Felipe Camiroaga

IlustracijaIlustracijaZrakoplov čileanskog ratnog zrakoplovstva u kojemu je bila 21 osoba i koji je nestao u petak u blizini otočja Juan Fernandez u južnom Pacifiku, prema navodima mjesnih vlasti pronađen je u moru.

Kako javljaju agencije, prenoseći informacije čileanskih medija, zrakoplov tipa Casa 212, na letu iz čileanskog glavnog grada na otočje Juan Fernandez koje se nalazi oko 670 kilometara od obale, nestao je u petak.

Čileanski ministar obrane Andres Allamand izjavio je da je zrakoplov dvaput pokušao sletjeti u mjesnu zračnu luku prije nego što je nestao a radijska komunikacija s njime prekinuta. Prema njegovim riječima, mrak otežava potragu na nestalom letjelicom.

"Vojne snage u zraku i na moru pokrenule su potragu", priopćila je vojska.

Predstavnik mjesnih vlasti Leopoldo Gonzalez u međuvremenu je izjavio za državnu televiziju TVN da je olupina zrakoplova pronađena u moru oko kilometar od sletne staze, zajedno sa stvarima koje su pripadale putnicima.

Prema navodima televizije, u zrakoplovu je bilo troje članova posade i 18 putnika. Među putnicima je bilo i petoro zaposlenika televizije, a jedan od njih popularni televizijski voditelj Felipe Camiroaga.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika