06.09.2011. / 15:45

Autor: Totalsport

Totalni raskol u ’vezi’ Suzukija i VW-a, više niti ne razgovaraju

- Volkswagen očito nema namjeru razgovarati s nama oko ključnih pitanja vezanih za zajednički život, pa im ovim putem poručujem da niti mi više nemamo namjeru razgovarati s njima - zaključio je Suzuki

Osamu Suzuki (lijevo)Osamu Suzuki (lijevo)Kada je Volkswagen preuzeo 20 posto vlasništva nad Suzukijem, niti najveći pesimisti nisu očekivali ovakav rasplet situacije.

Nekoliko početnih trzavica preraslo je u pravi verbalni rat, a sada je stigla i konačna potvrda totalnog raskola u njihovom braku. Nakon što su putem medija izrazili obostrano nezadovoljstvo u 'vezi', Volkswagenovi čelnici otišli su korak dalje i objavili da će dobro razmisliti o budućnosti i svim investicijama vezanim za Suzuki. Ta izjava toliko je razbjesnila čelnike Suzukija da je njihov predsjednik Osamu Suzuki potpuno digao ruke od partnerstva:

- Volkswagen očito nema namjeru razgovarati s nama oko ključnih pitanja vezanih za zajednički život, pa im ovim putem poručujem da niti mi više nemamo namjeru razgovarati s njima - zaključio je Suzuki.

Partnerstvo između Volkswagena i Suzukija, koje je trebalo omogućiti obostranu korist, očigledno se bliži kraju, a cijeli odnos sve više podsjeća na svađu male djece u vrtiću.

Cijelu farsu vjerovatno će iskoristiti Fiat koji iz prikrajka čeka rasplet situacije i trenutak kada bi mogao započeti lov na Suzuki.

Vezane vijesti

'Povezivanje je ključ uspjeha'

'Povezivanje je ključ uspjeha'

Na danas održanom okruglom stolu „Leading Through Connections" u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i tvrtke IBM Hrvatska, potaknuta je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika