10.09.2011. / 10:30

Autor: Hina

Winehouse je u trenutku smrti u organizmu imala samo Librium

Britanska pjevačica Amy Winehouse u trenutku smrti u organizmu je imala samo jedan medikament, propisani lijek Librium za alkoholnu detoksikaciju, izjavio je u petak njezin otac.

Amy WinehouseAmy WinehouseBritanska pjevačica Amy Winehouse u trenutku smrti u organizmu je imala samo jedan medikament, propisani lijek Librium za alkoholnu detoksikaciju, izjavio je u petak njezin otac.

Mitch Winehouse je u razgovoru s urednikom CNN-a Andersonom Cooperom tako ponovo ranije izjave da njegova kći nije imala ilegalnih supstanci u svom organizmu u trenutku smrti.

"Ono što se dogodilo Amy nije imalo nikakve veze s drogom", rekao je njezin otac.

Kada je Amy Winehouse iznenada umrla 23. srpnja naširoko se pretpostavljalo da je smrt povezana s njezinim dugogodišnjim problemom ovisnosti o alkoholu i drogama. Toksikološki nalaz s obdukcije objavljen prošli mjesec pokazao je da je u organizmu imala nešto alkohola, ali nikakvih ilegalnih supstanci.

Jedini lijek koji je pronađen u organizmu mala je količina Libriuma, klordiazepoksida koji se koristi za prevladavanje ovisničke krize o alkoholu, koji je Amy bio propisan, rekao je njezin otac.

Razgovor s Andersonom Cooperom za njegov novi 'talk-show' "Anderson" prvi je veći intervju koji je neki član obitelj Winehouse dao nakon Amyne smrti. Snimljeni razgovor će u cijelosti biti emitiran u ponedjeljak.

Vezane vijesti

Crni biser poročne Amy

Crni biser poročne Amy

Mjesec dana nakon smrti Amy Winehouse "Back To Black" na britanskom se tržištu prometnuo u najtiražniji album prve dekade 21. stoljeća budući da je s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika