10.09.2011. / 22:31

Autor: Totalsport

Eurobasket: Finci i Slovenci u borbi za četvrtfinale

Rusi će se s Makedonijom u ponedjeljak boriti za prvo mjesto u skupini

Rusi i Makedonci boriti će se za prvo mjestoRusi i Makedonci boriti će se za prvo mjestoDvoboj Finske i Slovenije u posljednjem kolu F-skupine Europskoga košarkaškog prvenstva u Litvi odlučit će posljednjeg četvrtfinalista iz te skupine. Rasplet je to subotnjih utakmica drugog kola druge faze natjecanja.

U posljednjoj utakmici dana Rusija je upisala maksimalnu sedmu pobjedu nadigravši Grke 83-67. Pokazali su se košarkaši Davida Blatta boljim u srazu europskih prvaka iz 2007. (Rusija) i 2005. (Grčka) godine.

Ruse je predvodio Mozgov s 19 koševa i pest skokova, dok je jednako dobri Andrej Kirilenko pridonio pobjedi s 13 koševa, osam skokova i pet asistencija. Kod Grka je Kostas Koufos zabio 15 koševa uz tri skoka.

Rusi će se s Makedonijom u ponedjeljak boriti za prvo mjesto u skupini, dok će Slovenci i Finci u međusobnom dvoboju odlučiti posljednjega nepoznatog četvrtfinalista iz skupine.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika