13.09.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Lana Jurčević: Moje najbolje godine tek dolaze

Koje su njene skrivene strasti, kakve novitete priprema za svoj novi album, zašto ne želi pjevati balade, kako je provela ljeto, što planira za jesen te kako se nosi s neprestanom pažnjom obožavatelja, zagrebačka pjevačica otkrila je u ekskluzivnom razgovoru za Extru

Zagrebačka pjevačica otkrila je kako priprema iznenađenje za sve svoje fanoveZagrebačka pjevačica otkrila je kako priprema iznenađenje za sve svoje fanove26-godišnja pjevačica Lana Jurčević ne miruje: nastupa gotovo svake večeri diljem Hrvatske, radi na novom, četvrtom albumu te vodi vlastiti plesni studio La’ studio by Lana Jurčević. U slobodno vrijeme bavi se uređenjem interijera, kuha domaće specijalitete, odmara se uz more u društvu najbližih prijatelja i uživa sa sedam godina mlađim dečkom Fabijanom Marićem.

EXTRA: Nije vas dugo bilo u medijima, kako to?

- Rekla sam samoj sebi da ću se neko vrijeme maknuti iz medija. Međutim, čini mi se da to nije moguće jer puno radim. Meni su jeseni uvijek bile intenzivne, tako da kad se to malo slegne, zakopat ću se u note i tekstove.

EXTRA: Radite na novom albumu?

- O albumu bih voljela pričati kad budem imala nekoliko već snimljenih pjesama. No definitivno će biti promjena u produkcijskom i autorskom smislu. Jedino što znam je da novi album neće biti težak ni srcedrapajući. Ne želim sa 26 godina biti gospođa koja pjeva samo balade.

EXTRA: Jeste li se uspjeli odmoriti ovoga ljeta i napuniti baterije?

- Bila sam tek nekoliko dana na moru i to u mjestu koje je meni posebno drago, gdje sam potpuno opuštena. Ostatak vremena sam nastupala ili naprosto sjedila pod klimom, pisala pjesme, kuhala škampe na buzaru i maštala da mi je more pod nogama.

EXTRA: Često ističete da volite ples, čak ste lani otvorili i vlastiti plesni studio. Jeste li zadovoljni kako je prošla prva sezona?

- Sretna sam s rezultatima koje smo imali, a tu prvenstveno mislim na zadovoljstvo naših članica. Nova sezona je pred nama i pri kraju smo s pripremama. Uz ostale plesne i fitness programe, doveli smo iz Amerike Piloxing koji ujedinjuje stajaći pilates, ples i boks, a osmislila ga je trenerica hollywoodskih zvijezda Viveca Jensen.

EXTRA: Manje je poznato da je vaša velika ljubav uređenje interijera. Čak ste i uređivali neke prostore?

- Jesam, ali to je više bilo po nekoj prijateljskoj ili privatnoj liniji. Imam nekoliko prijatelja koji su arhitekti, čak sam si instalirala brojne programe za dizajn interijera na svom laptopu, ali i autocad, pa sam u jednoj fazi i crtala. No kad da stignem raditi sve što poželim? To je, za sada, moja napola skrivena strast.

EXTRA: Jesu li vam se počeli javljati majčinski instinkti?

- Uh, ne. Nisu. Osjećam da moje najbolje godine stvaranja dolaze. Mislim da sada ne bih bila dovoljno dobra mama, a s tim se ne želim kockati. Moje dijete smije imati samo super mamu, najbolju!

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Foto:Lana Jurčević i Mario Petreković uživali na utakmici!

Foto:Lana Jurčević i Mario Petreković uživali na utakmici!

KK Zagreba jučer je odigrao važnu utakmicu u regionalnoj NLB ligi i upravo to je razlog zašto su mnoge poznate zagrebačke "face" pohrlile na tribine… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika