Objavljeno u Nacionalu br. 826, 2011-09-13

Autor: Marko Biočina

Osoba tjedna

Vladimir Šelebaj Sellier, suprug

Suočen s rijetko viđenom ažurnošću postupanja policijskih djelatnika prema sebi, Šelebaj se za pomoć obratio ministru Karamarku, tvrdeći da Grbić instrumentalizira snage javnog reda i mira za interese svoje novopečene ljubavnice

Vladimir Šelebaj SellierVladimir Šelebaj Sellier"ČUVAJ SE OSVETE prezrene žene", kaže narodna poslovica, no u duhu modernih vremena očito se danas primjenjuje i na muževe. Ovotjedni prezreni junak zove se Vladimir Šelebaj Sellier, u javnosti vjerojatno poznatiji po bračnoj vezi s HTV-ovom voditeljicom Dijanom Čuljak, nego po svojim menadžerskim i poduzetničkim pothvatima. Ta ljubav, učvršćena specijalnim zajedničkim poduzetničkim pothvatima u medijskoj produkciji, pukla je na način kako je i nastala - preljubom. Najprije je Šelebaj radi nje ostavio suprugu, a onda je Dijana Čuljak njega ostavila radi ravnatelja policije Olivera Grbića.

Bio bi to sasvim beznačajan razvod poznatih osoba s primjesom transcendentalne pravde, samo da je ostao na tome, odnosno da su Šelebajevi bili siromašni. Ipak, nisu. Bili su poprilično imućni, raspodjela te stečevine rezultirala je svađom, a svađa intervencijom. Koga? Pa, policije, naravno. Suočen s rijetko viđenom ažurnošću postupanja policijskih djelatnika prema sebi, Šelebaj se za pomoć obratio ministru Karamarku, tvrdeći da Grbić instrumentalizira snage javnog reda i mira za interese svoje novopečene ljubavnice. Metodologija nije nepoznata, uostalom, baš je Dijana Čuljak često bila optuživana da instrumentalizira resurse javne televizije za potrebe svojih prijatelja, interesnih saveznika i političkih pokrovitelja.

Partner joj je tada bio Šelebaj, pa bi, nastavi li se ovaj brakorazvodni sukob, domaća javnost još mogla steći precizan uvid u brojne tajne funkcioniranja domaće medijsko-političke elite. Hoće li Hrvatska televizija izvijestiti o tome?

Vezane vijesti

Šelebaj danas na slobodi uz jamčevinu

Šelebaj danas na slobodi uz jamčevinu

Poduzetnik Vladimir Šelebaj Sellier popodne izlazi iz zatvora u Remetincu pošto je platio jamčevinu od 100.000 eura i založio kuću na otoku Hvaru,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika