14.09.2011. / 13:13

Autor: Hina

Mitch Winehouse: Amy je pokušavala prestati piti

Otac Amy Winehouse izjavio je da se njegova kći prije smrti pokušavala osloboditi ovisnosti o alkoholu, a ne drogi, prenosi BBC.

Mitch i Amy WinehouseMitch i Amy WinehouseOtac Amy Winehouse izjavio je da se njegova kći prije smrti pokušavala osloboditi ovisnosti o alkoholu, a ne drogi, prenosi BBC.

Mitch Winehouse rekao je da Amy prije smrti u srpnju nije konzumirala droge tri godine. Također je kazao da je prijašnje probleme s drogom zamijenila ovisnošću o vježbanju i kupovini. "Nakon toga je uslijedio alkohol i nažalost to nije baš tako lako pobijediti", rekao je.

Mitch Winehouse dao je izjavu povodom službenog osnivanja zaklade u ime svoje kćeri.

On tvrdi da nitko nije mogao zamisliti da će ona umrijeti, pa čak ni liječnici. "Nitko nije mogao predvidjeti to što se dogodilo", kazao je.

Po njegovim riječima, Amy je bila na putu oporavka.

U toksikoloških rezultatima objavljenim prošloga mjeseca navodi se da u vrijeme smrti u njezinu tijelu "nije bilo ilegalnih tvari".

Njezina je obitelj rekla da testovi pokazuju da je alkohola bilo, ali da se još ne može utvrditi je li on odigrao ulogu u njezinoj smrti.

Mitch Winehouse također je izjavio da se nije mogao prisiliti da pogleda snimku njezina zadnjeg nastupa, u Beogradu, kada ju je vidno alkoholiziranu publika izviždala i otjerala s pozornice.

Rekao je da žali zbog nekih izbora koje je u životu napravila njegova kći, poput udaje za ovisnika Blakea Fiedler-Civila. "Jasno je da je Blake bio negativna prekretnica u njezinu životu. Ali nisam mogao ništa učiniti - ona je voljela njega, a on nju".

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika