19.09.2011. / 09:06

Autor: Hina

Emmy za "Momke s Madisona" i "Modernu obitelj"

Najveću pažnju među najavljivačima izazvao je nasmijani i dobro raspoloženi "zločesti dečko" američke televizije Charlie Sheen

ArhivaArhivaTelevizijske serije "Momci s Madisona" i "Moderna obitelj" ponovo su osvojili Emmyje u svojim kategorijama na 63. dodjeli tih američkih televizijskih nagrada u nedjelju u Los Angelesu.

"Momcima s Madisona" ovo je četvrta uzastopna pobjeda u kategoriji najbolje dramske serije, a "Modernoj obitelji" drugi trijumf u kategoriji najbolje humoristične serije.

Najboljom glavnom glumicom u dramskoj seriji proglašena je Julianna Margulies ("Dobra žena"), a glumcem Kyle Chandler ("Friday Night Lights"). Iste nagrade u kategoriji humorističnih serija dobili su Melissa McCarthy ("Mike&Molly") i Jim Parsons ("Teorija velikog praska"), kojem je to druga nagrada zaredom.

Nagrada za najbolju režiju otišla je u ruke slavnog Martina Scorsesea za "Carstvo poroka".

Najboljim televizijskim filmom ili miniserijom proglašena je britanska "Downtown Abbey", a najboljom glumicom u toj kategoriji Kate Winslet za ulogu u "Mildred Pierce". Najbolji glumac u istoj kategoriji je Barry Pepper za "The Kennedys".

Najviše nagrada među televizijskim mrežama osvojila je televizija HBO (19 Emmyja), a slijede je PBS s 14 i CBS s 11. Devet Emmyja osvojio je Fox, osam ABC, a šest NBC.

Najveću pažnju među najavljivačima izazvao je nasmijani i dobro raspoloženi "zločesti dečko" američke televizije Charlie Sheen.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika