19.09.2011. / 16:26

Autor: Totalsport

Jasikevičius u Pao, Seraphin u Caju Laboral

Proveo sam tri sezone s Panathinaikosom tako da nema nikakvih nepoznanica između nas. Ugovor još nije potpisan, ali velike su šanse da se to dogodi - priznao je Jasikevičius

Šarūnas Jasikevičius Šarūnas Jasikevičius Litavski košarkaš Šarunas Jasikevičius stigao je u Atenu gdje bi trebao finalizirati svoj transfer u grčki Panathinaikos.

Europski prvak Panathinaikos ponudio je iskusnom razigravaču Litve ugovor na jednu sezonu i godišnju plaću u visini 300.000 eura.

- Ovdje sam da bih se dogovorio s klubom. Proveo sam tri sezone s Panathinaikosom tako da nema nikakvih nepoznanica između nas. Ugovor još nije potpisan, ali velike su šanse da se to dogodi - priznao je Jasikevičius.

Litavac je prošlu sezonu proveo u Lietuvosu Rytasu i Fenerbahçeu.

Još je jedan igrač s netom završenog Eurobasketa zapeo za oko europskom klubu. Riječ je o francuskom košarkašu Kevinu Seraphinu, NBA igraču Washington Wizardsa, a zainteresirana strana se zove Caja Laboral. Francuz bi trebao zamijeniti ozlijeđenog Macieja Lampea koji će morati izbivati s terena minimalno pet mjeseci zbog operacije kuka.

Seraphin je u Washingtonu u svojoj prvoj NBA sezoni bilježio 2.7 poena i 2.6 skokova po utakmici.

Vezane vijesti

ACB: Real Madrid izborio majstoricu

ACB: Real Madrid izborio majstoricu

Košarkaši madridskog Reala poravnali su rezultat (2-2) u polufinalnoj seriji ACB lige protiv Caje Laboral spasivši u Vitoriji "meč loptu" pobjedom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika