20.09.2011. / 12:53

Autor: Anđelka Subašić

Anđelka Subašić:

Astroprofil: Josipović vs. Kosor

Poznata astrologinja Anđelka Subašić za portal Nacional.hr analizira poznate ličnosti iz hrvatskog društveno-političkog establishmenta. Ovaj tjedan na 'tapeti' su predsjednik i premijerka.

Foto: Pixsell (arhiva)Foto: Pixsell (arhiva)Predsjednik Josipović i premijerka Kosor imaju totalno različito djetinjstvo i odgoj. Zato su oni različiti i ne razumiju se. Ogovaranja koja se iz njihovog odnosa i komunikacije vide, nastaju od ''posrednika''. Ona je agresivna prem njemu i želi dominirati, a on amortizira tu agresiju.

Premijerka bi trebala biti mudrija i ne izazivati kontrareakciju javnosti jer Josipović je inače popularnija i omiljenija osoba od nje. Njegovi blagi istupi i umjerenost, dapače uljepšane izjave u javnosti izazivaju blagonaklonost u ovim teškim vremenima. Njih dvoje kao da su zamijenili muško-ženske uloge.

On je umjetnička duša i ima neke svoje više ciljeve, karijeru koju prati ugodno-lijepo-blago-bez napora. Iza te slike postoji jedna skrivena agresija i izdržljivost tj. sposobnost da se nosi sa izazovima. On sam vodi kampanju i sebi stvara siguran start za reizbor. Premijerka je iz klasičnog mladalačkog kompleksa inferiornosti izrasla u "čeličnu lady". Muškarci su joj nanosili bol, nepravdu, podmukle udarce.

Zato se ona sa time i zna nositi. Ima odličan instinkt samoodržanja i enormnu energiju. Iako nije vizionar niti strateg, ona je prvorazredan izvršilac, radoholičar i hladan autoritet koji postavlja granice ljudima oko sebe. Iskustvo je njezino oružje. Naivna nije, ma kako simpatičan i blag osmijeh imala na licu.

Vezane vijesti

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Ivo Sanader se uzalud nadao izlasku na slobodu. Kako njegovo suđenje počinje u vrijeme Saturnovog ciklusa, najkraći mogući rok trajanja suđenja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika