21.09.2011. / 19:22

Autor: Nacional.hr

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya Cetinskog

Snimku Totove pjesme "Africa" u izvođenju zbora Perpetuum jazzile vidjelo je više od 11 milijuna ljudi

Perpetuum JazzilePerpetuum JazzileSlovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski obradili su Tonyev hit "Umirem 100xdnevno" u novom aranžmanu u obliku singla. Pjesma kojom je Tony Cetinski otvorio svaki od svojih koncerata u okviru Furia toura inspirirala je i najpoznatiju vokalnu skupinu iz Slovenije za još jedan hit.

Tony Cetinski i Perpetuum Jazzile - Umirem

Na radost svih ljubitelja dobre glazbe i obožavatelja Perpetuum Jazzila u Hrvatskoj, oni će održati koncert u Zagrebu u KD " Vatroslava Lisinskog", 10. listopada 2011.godine sa početkom u 20. sati.

XL vokalna grupa Perpetuum Jazzile najpopularniji je glazbeni sastav u Sloveniji, ali i svjetska senzacija You tube-a. Snimku Totove pjesme "Africa" u izvođenju zbora Perpetuum jazzile vidjelo je više od 11 milijuna ljudi, a snimke svih pjesmi Perpetuum Jazzile više od 22 milijuna ljudi.

Glazba koju izvode miks je različitih stilova i obuhvaća jazz, bossa novu, swing, ali i funk, gospel i pop obrade poznatih pjesama. Sve skladbe izvode uglavnom a capella, a ponekad im se pridruže i vrhunski instrumentalisti i drugi vokalisti inspirirani njihovim nastupima.

Perpetuum Jazzile dolaze u Zagreb sa punom snagom nakon vrlo uspješne kanadsko-američke turneje na kojoj su održali iznimno uspješne koncerte.

Ulaznice po cijeni od 140, 160, 180 i 200 kuna su u prodaji i možete ih kupiti na blagajni KD" Vatroslava Lisinskog" i online na : www.ulaznice.hr

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika