22.09.2011. / 15:16

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Beșiktaș doveo Erdena, Martin u Kini, Greer u Uniksu

Martin će navodno zaraditi 2.65 milijuna dolara za jednu sezonu provedenu u Kini

Kenyon Martin Kenyon Martin Turski košarkaški prvoligaš Beșiktaș potvrdio je dovođenje centra Semiha Erdena (25) do završetka ''lockouta'' u NBA ligi.

Erden je prošlo ljeto otišao u najjaču košarkašku ligi svijeta. Sezonu je počeo u Bostonu koji ga je izabrao na draftu, ali u veljači su ga Celticsi mijenjali u Cleveland čiji je i danas član.

NBA košarkaš Denver Nuggetsa Kenyon Martin potpisao je jednogodišnji ugovor s kineskim klubom Xinjiang Guanghuijem, a prema pisanju Denver Posta to je ujedno najbogatiji ugovor u povijesti kineske košarke.

Martin će navodno zaraditi 2.65 milijuna dolara za jednu sezonu provedenu u Kini. Amerikanac je u 11-godišnjoj NBA karijeri odigrao 654 utakmice u kojima je prosječno ubacivao 13.5 poena i imao 7.2 skoka po utakmici.

Lynn Greer sve je dogovorio s ruskim košarkaškim klubom Uniksom iz Kazana za iduću sezonu, navodi izvor blizak igraču i klubu.

Iskusni razigaravač proveo je prošlu sezonu u talijanskom klubu Milano u kojem je u prosjeku bilježio 10.3 koša i 2.8 asistencija po utakmici. Greer je prošlu sezonu počeo u turskom Fenerbahçeu pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Nevena Spahije. Američki play također ima godinu dana iskustva igranja u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA) u kojoj je nastupao za Minnesotu Timberwolvese za koje je u 41 odigranoj utakmici postizao 4.1 poen po utakmici.

Vezane vijesti

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

TBL: Beşiktaş osigurao tri meč lopte

Košarkaši Beşiktaşa su pobjedom 81-55 protiv Efes Anadolua, u četvrtoj utakmici finala doigravanja turskog prvenstva, poveli s 3-1 i osigurali su tri… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika