25.09.2011. / 10:31

Autor: Hina

Od Austrije do Kalifornije: Schwarzenegger piše memoare

Biografija će pratiti Schwarzeneggerov put iz njegove rodne Austrije, uspjehe u body buildingu, do sjajne karijere u Hollywoodu i obnašanja dužnosti guvernera Kalifornije

Arnold SchwarzeneggerArnold SchwarzeneggerHollywoodska filmska zvijezda i bivši političar Arnold Schwarzenegger piše memoare, potvrdio je njegov izdavač u New Yorku, prenosi BBC.

Schwarzenegger je početkom godine počeo raditi na pisanju biografije s javnosti nepoznatim piscem, 'ghost writerom'. Knjiga pod naslovom "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" trebala bi biti objavljena za otprilike godinu dana, objavio je izdavač "Simon&Schuster".

Biografija će pratiti Schwarzeneggerov put iz njegove rodne Austrije, uspjehe u body buildingu, do sjajne karijere u Hollywoodu i obnašanja dužnosti guvernera Kalifornije.

"Nitko nema ni izbliza takvu životnu priču. Od siromašnog emigranta do prvoklasnog sportaša, od najveće svjetske filmske zvijezde do guvernera Kalifornije", rekao je Jonathan Karp iz izdavačke kuće "Simon&Schuster".

Nije poznato hoće li u memoarima biti obrađena tema njegova razvoda od Marie Shriver nakon 25 godine braka. Par se razveo ove godine nakon što je otkriveno da Schwarzenegger ima dijete s njihovom kućnom pomoćnicom.

Schwarzenegger je ured kalifornijskog guvernera napustio u siječnju i izjavio da se namjerava vratiti filmskoj karijeri. Na velike ekrane vratit će se uskoro filmom "The Last Stand", vesternom u kojem glumi šerifa.

Vezane vijesti

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Kada su se devedesetih po Bugarskoj počeli šetati akcijski junaci poput Arnolda Schwarzennegera, Silvestera Stallonea, Brucea Willisa ili Jean… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika