27.09.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Tarik Filipović: Najviše volim trošiti novac na svoju ženu

39-godišnji glumac od prošlog je tjedna na HTV-u počeo voditi novi kviz "Sve u sedam"; u ekskluzivnom intervjuu ispričao je zašto mu vođenje kvizova predstavlja izazov, priznao je kako ne zna s novcima pa ga je otac u djetinjstvu zvao "trošipara" a otkrio je i kako njegova supruga Lejla - drži sva četiri kuta u kući

"Supruga ne drži tri, već sva četiri kuta naše kuće, a na nju i najradije trošim novac", ispričao je Tarik Filipović o svojoj supruzi Lejli"Supruga ne drži tri, već sva četiri kuta naše kuće, a na nju i najradije trošim novac", ispričao je Tarik Filipović o svojoj supruzi Lejli“Voditi kviz još uvijek mi je veliki izazov i nadam se da publika to osjeti. Osim toga mi je i veliko veselje jer ta voditeljska forma zadovoljava moju znatiželju i razigranost” kaže Tarik Filipović. Glumac proslavljen ulogama u filmovima “Go West”, “Dva igrača s klupe”, “Duga mračna noć”, “Dobro uštimani mrtvaci” ponovno se, naime, našao u ulozi voditelja i to u HTV-ovom kvizu “Sve u sedam”, koji je proteklog tjedna započeo s emitiranjem. O novom voditeljskom angažmanu, odnosu prema novcu, glumačkim planovima, snimanju kampanje sa suprugom Lejlom te odgoju sinova Dine i Armana, 39-godišnji glumac progovorio je u ekskluzivnom intervjuu za Extru.

EXTRA: Proteklog tjedna na HTV-u je započeo novi kviz “Sve u sedam”. Kakvi su vaši dojmovi? - Moji dojmovi su super. Vjerujem da je dijelu gledatelja to još uvijek novo, da se nisu navikli na ovaj format, no meni se sviđa. U odnosu na prethodna dva kviza, ovaj je bitno drugačiji jer natjecatelji u startu imaju milijun kuna i kroz sedam pitanja ih nastoji sačuvati.

EXTRA: Je li vam svaki novi kviz još uvijek izazov?

- Velik mi je izazov i nadam se da gledatelji to i osjete. Osim toga mi je i veliko veselje jer ta voditeljska forma zadovoljava moju znatiželju i razigranost. Ovakva vrsta showa ne zahtjeva pripremu, svaki put ispred sebe imam novog čovjeka i novo pitanje, i meni je to veliki izazov.

EXTRA: Nedavno su se mediji raspisali o tome kako je jedini milijunaš zapravo Tarik Filipović. Smetaju li vas takvi komentari?

- Ne bi me smetali da su istiniti.

EXTRA: Izjavili ste kako ne znate s novcem i kako vas je otac kao dijete zvao trošipara?

- Istina je, nikad nisam znao s novcima, zato sam do prije par godina bio bez kartica. Što bi se reklo “protezao sam se koliko sam dugačak”, potrošio bih sve što sam zaradio. No onda me nužda natjerala. Otkako imam obitelj počeo sam se racionalnije odnositi prema novcu.

EXTRA: Na što najradije trošite novac?

- Na ženu. Jedan naš suvremenik je rekao da novac ništa ne vrijedi ako ga žena ne troši.

EXTRA: Je li istina da ste strastveni kladioničar?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Magic Act Show na gostovanju u Budimpešti

Magic Act Show na gostovanju u Budimpešti

Predstava Magic Act Show satiričkog kazališta Kerempuh gostovat će 24. siječnja u Budimpešti, u kazalištu Duna Palote, doznaje se u tom kazalištu.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika