26.09.2011. / 18:29

Autor: Nacional.hr

Pisci: Podruga i Jeramaz ne bi smjeli biti u Gradskom vijeću Splita

Tijekom prošlotjedne rasprave u Vijećnici , član Hrvatske građanske stranke Jeramaz i član Hrvatske čiste stranke prava Podrug, nazvali su književnike, novinare i satiričare Predraga Lucića i Borisa Dežulovića psihijatrijskim slučajevima i narkomanima

Boris Dežulović i Predrag LucićBoris Dežulović i Predrag LucićHrvatsko društva pisaca oštro je osudilo izjave Zorana Jeramaza i Luke Podruga, splitskih vijećnika u Gradskom vijeću.

Tijekom prošlotjedne rasprave u Vijećnici, član Hrvatske građanske stranke Jeramaz i član Hrvatske čiste stranke prava Podrug, nazvali su književnike, novinare i satiričare Predraga Lucića i Borisa Dežulovića psihijatrijskim slučajevima i narkomanima.

"Neshvatljivo je i neprihvatljivo da osobe koje su, poput Podruga i Jeramaza, u stanju manifestirati eklatantni govor mržnje, obnašaju bilo kakvu javnu funkciju, a kamoli u odgovornom tijelu kakvo bi bilo koje gradsko vijeće trebalo biti', piše u izjavi HDP-a kojeg je potpisao predsjednik društva Nikola Petković.

Podsjetimo kako se na vijećanju produljio mandat aktualnom vršitelju dužnosti intendanta splitskog HNK, Dušku Mucalu. Ponovno postavljanje Mucala na dužnost suprotno je mišljenjima bivšeg i sadašnjeg ministra kulture, Nacionalnog vijeća za kulturu i Vijeća za kulturu grada Splita.

Vezane vijesti

'Korčula, grad podno Tomijeve butige'

'Korčula, grad podno Tomijeve butige'

Vizuru grada Korčule od nedavno krasi ogromna betonska građevina trgovačkog centra Tommy, a dozvolu za gradnju je navodno izdao Konzervatorski odjel… Više

Komentari

registracija
28/4/10

Zvonko, 26.09.11. 20:33

Vidi ponosa i slave Soroševa Feral Tribuna. Ljudi koji cijeli svoj životni vijek izmišljaju narodu neprijatelje s kojima ih plaše kako bi oni imali šta poslije prvog u mjesecu dignuti s bankomata. Kakav recept za preživjeti?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika