03.10.2011. / 13:39

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza - listopad: Uglavnom afere

07.10. informacije koje mijenjaju planove vlade. Afera o tajnim i nedozvoljenim poslovima (prometni sektor, mediji, carina, humanitarne organizacije, crkveni krugovi)

Foto: Pixsell (ilustracija)Foto: Pixsell (ilustracija)U listopadu imamo nekoliko datuma kada će planetarna energija biti vrlo jaka.

U ponedjeljak 03.10, u svijetu će se događati blokade u prometu, nezgode sa poljoprivrednim strojevima, nesreće teških i velikih vozila. Moguće je otkrivanje osoba na položaju koji su jedno rekli a drugo učinili i izložili riziku svoj i tuđi ugled. Smjene i odstupanja sa položaja radi skandala.

U četvrtak 06.10. i u petak 07.10 sastanak i odluke skupine čelnika i autoriteta. Problemi u zračnom i morskom prometu te problemi sa Internetom i visokosofticiranom tehnologijom. Oštre retorike u partnerskim i suparničkim odnosima.

U ponedjeljak 10. 10. problemi sa elektricitetom, strujom, centralama i bizarne nesreće zbog avanturizma ekscentričnih pojedinaca.

U srijedu 12.10. je puni mjesec. Sve što se događa obuhvaća skupine ljudi, negdje i mase. Od toga dana u idućih mjeseca dana nesreće će zahvaćati Nepal (Katmandu), istočnu obalu Indije, ali neki ponovljeni problemi mučiti će područje Sydneya, Melburnea i Tokya.

U četvrtak 13.10 i petak 14.10. važan susret svjetskih lidera.

U periodu od srijede 26.10 kada je mlađak do petka 28.10. slušati ćemo i gledati vijesti o pojedincima i parovima: seksualni skandali, ubojstva iz strasti, sukobi mladih skupina (i oružani), potresi, problemi sa naftom, požari. Nekoliko dana će San Francisco, Los Angeles, New Delhi, Bombay, Nepal i Australia biti žarišta loše energije i događaja.

Hrvatska društveno-politička scena i stvarnost:

Ego konflikti i dalje u negativnom naboju. Od problema u financijskom: poreznom i bankarskom sustavu, preko loših interpretacija i iznenađenja za pojedince iz političkog establišmenta.

07.10. informacije koje mijenjaju planove vlade. Afera o tajnim i nedozvoljenim poslovima (prometni sektor, mediji, carina, humanitarne organizacije, crkveni krugovi).

09.10 prisiljeni na konsolidaciju snaga zbog statusa države i odgovornosti za dosadašnje postupke.

11.10. inicijativa za poboljšanje kreditnih uvjeta i likvidnosti te bankarstva. Moguća nesreća sportaša.

13.10. smrt ugledne osobe

16.10. nagrade i pohvale našoj zemlji za sudjelovanje u suradnji sa drugim zemljama (ili takav događaj)

17.10. problemi u prometu poglavito zračnom

19.10. problemi u brodogradnji i kirurgiji, pljačke novca. Problem sa starijim (ili bivšim) članom vlade.

26.10. sukobi s oporbom i problemi u oporbi. Problemi u infrastrukturi, gradnji. Stari slučajevi ponovno aktualni. Nužnost rješavanja onoga što se odgađalo.

31.10. tajne službe problemi/blokade i neugodna saznanja

HDZ prolazi i dalje kroz probleme i neugodna saznanja sa novcem i morati će čistiti svoje redove.

Jadranka Kosor - impulzivne reakcije. U mnogim slučajevima snažna, samouvjerena, ambiciozna, pokazuje želju za moći. Prati je sjena prošlosti i velika tenzija. Mijenjati će neke stvari i u vanjskom izgledu. Pratiti će je tračevi koji će zadirati u privatni život. Prisutan je i osjećaj straha i izdaje. Zato oko 24.10 možemo očekivati njezine neočekivane iznenadne poteze. Neproračunate.

Ivo Josipović - uglavnom će listopad provesti u uživanju u pogodnostima vlastite uloge i pozicije. Htjeti će isforsirati rješenje problema sa viskokopozicioniranom osobom u uniformi (vojska ili policija).

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 03.10.11. 15:30

Astroprognoza - listopad;
-tokom dana biti će dan, a za vrijeme noći noć...
-svi, tj. većina koja će koristiti vozila, kotaći će se okretati,...
-tokom tekućeg tjedna ljudi će disati a neki će i prestati pa će ih ili spaliti ili zakopati,..
...
Tko plaća ovu babu da mi je znati, samo gruva gluposti...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika