03.10.2011. / 16:53

Autor: Totalsport

Bogut tijekom ''lockouta'' igra u Australiji

Naime, klub koji će potpisati ugovor s Bogutom mora uplatiti 500.000 dolara za osiguranje u slučaju da se 26-godišnji košarkaš ozlijedi i na taj način ugrozi preostale tri godine ugovora s Bucksima

Andrew Bogut Andrew Bogut Iako se spominjao njegov mogući dolazak u Cibonu tijekom ''lockouta'' u NBA ligi, australski košarkaš hrvastkih korijena Andrew Bogut ipak se odlučio za rodnu zemlju.

Centar Milwaukee Bucksa će tijekom obustave rada u najjačoj ligi svijeta igrati u Australiji, a ime kluba će objaviti čim dobije čim dobije odobrenje FIBA-e vezano za osiguranje. Naime, klub koji će potpisati ugovor s Bogutom mora uplatiti 500.000 dolara za osiguranje u slučaju da se 26-godišnji košarkaš ozlijedi i na taj način ugrozi preostale tri godine ugovora s Bucksima.

Australski mediji pišu da je Bogut već odabrao klub u australskoj NBL ligi, a najvjerojatnija opcija su Sydney Kingsi. U igri su navodno i Adelaide 36ersi te Gold Coast Blaze.

Vezane vijesti

Inovativni brokeri u osiguranju sada i u Hrvatskoj

Inovativni brokeri u osiguranju sada i u Hrvatskoj

Danas je u Eurotoweru predstavljen Koban Südvers Group Zagreb d.o.o., član grupacije Koban Südvers Group i WBN-a - Worldwide Broker Network, najvećeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika