04.10.2011. / 14:15

Autor: Bojana Križić

Na pozornici s Mariom Petrekovićem i Marijom Borić

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

oncert je zamišljen kao hommage Ivaninin klupskim nastupima pa je logičan i jedini izbor bio klub Sax! u kojem je Ivana dugi niz godina oduševljavala publiku

Ivana Kindl odlučila je obnoviti singl „Nisi sam“ iz 2009. godine. Za pjesmu je napokon snimljen i spot u režiji Filipa Filkovića Philatza, poznatog po suradnji s Hladnim pivom, Urbanom, Gibonnijem i mnogim drugim glazbenicima, koji je režirao i Ivanin hvaljeni spot „Promjenjiva“.

„'Nisi sam' je pjesma koju moji fanovi obožavaju, zato sam odlučila tek sada, nakon skoro dvije godine snimiti spot. Priču o snimanju videospota pokrenuo je režiser Filip Filković kojemu se pjesma jako svidjela i dobio je ideju za realizaciju. Njegova kreativnost je neiscrpna i užitak je raditi s njim jer uvijek iznenadi. Pjesma je inspirirana soulom s početka osamdesetih, senzualna, atmosferična, te progovara o ljubavi koja je razočarala." – pojašnjava Ivana, dok Philatz nadodaje: „Video priča Ivane Kindl za pjesmu 'Nisi sam' zanimljiva je mješavina žanrova koja u spotu spaja psihološke scene iz moguće imaginarne prošlosti i cementira pravu ljubav u vječnu formu.

http://www.youtube.com/watch?v=6Q4tFv4OX-o

Kroz filmski doživljaj spota priča će pokazati Ivanu kao glavnu protagonisticu koja svoja sjećanja pohranjuje u vremensku kapsulu koju šalje u budućnost.“ Sve navedeno najbolji je uvod u Ivanin koncert koji se ove srijede, 12.10.2011., održava u klubu Sax! Koncert je zamišljen kao hommage Ivaninin klupskim nastupima pa je logičan i jedini izbor bio klub Sax! u kojem je Ivana dugi niz godina oduševljavala publiku. Posjetitelje koncerta očekuju Ivanine pjesme s posljednjeg albuma, neke od njezinih starijih pjesama ali i coveri izvođača poput Adele, Ette James, Mando Diao, Cee Lo Greena i drugih glazbenika koji su tijekom godina utjecali na njezine glazbene odabire. Ivani će se na stageu također kao posebni gosti pridružiti Marija Borić, ovogodišnja pobjednica showa Zvijezde pjevaju, ali i Mario Petreković, Ivanin partner iz toga showa, s kojim će izvesti pjesmu „Use somebody“ od Kings of Leon, koju su planirali izvesti u finalu showa.

Vezane vijesti

Mario Petreković: Moj posao iz snova? Da me pokupi cirkus

Mario Petreković: Moj posao iz snova? Da me pokupi cirkus

Neki ga pamte kao "fizikalca" iz emisije "Prijatelj na kvadrat", neki kao voditelja glazbenih emisija, neki kao organizatora nezaboravnih partyja,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika