06.10.2011. / 13:30

Autor: Nacional.hr

Sergej Trifunović se potukao zbog djevojke?

"Dogodilo se to da ste vi medijski majstori, svađu u kojoj sam bio svjedok, a ne sudionik, proglasili tučom", rekao je glumac

Sergej Trifunović  (Pixsell)Sergej Trifunović (Pixsell)Srpski glumac Sergej Trifunović bio je sudionik tučnjave u kafiću u Novom Sadu.

Razlog tučnjave je navodno udvaranje djevojci vlasnika kafića Nemanje Pavlova, pobjednika prvog natjecanja srpskog 'Survivora'. Tvrdi se kako je glumac prije incidenta već obišao nekoliko kafića i ušavši alkoholiziran odmah se počeo udvarati bivšoj manekenki Dunji. Navodno ga je djevojka pokušala odgurnuti i objasniti kako je u vezi s Pavlovom. Nakon toga došao je njezin prijatelj i izbila je tučnjava.

"Dogodilo se to da ste vi medijski majstori, svađu u kojoj sam bio svjedok, a ne sudionik, proglasili tučom", rekao je za Index.hr glumac. Na novinarsko pitanje o detaljnijem opisu incidenta te večeri rekao je kako 'radije ne bi trošio vrijeme na to'.

Vezane vijesti

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

Nakon stranačkih izbora u prostorijama Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac, umirovljenik Dražeta Dražetić je završio na Odjelu intenzivne njege s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika