07.10.2011. / 18:22

Autor: Hina

Schwarzenegger u Austriji otvorio muzej posvećen sebi

Arnold Schwarzenegger doputovao je u Austriju gdje je u petak posjetio svoj dom iz djetinjstva i otvorio muzej posvećen njegovu životu.

Arnold SchwarzeneggerArnold SchwarzeneggerArnold Schwarzenegger doputovao je u Austriju gdje je u petak posjetio svoj dom iz djetinjstva i otvorio muzej posvećen njegovu životu.

Stotine obožavatelja okupilo se u austrijskom selu Thalu nedaleko od Graza kako bi vidjeli kalifornijskog guvernera i filmsku zvijezdu. "Iza nas je mala stara kuća, prebojana u žuto i nedavno renovirana. No ovdje sam proveo svoju mladost", rekao je 64-godišnji Schwarzenegger mnoštvu okupljenih obožavatelja u vrtu.

Schwarzenegger je rekao da je muzej sada dom uspomena među kojima su prvi utezi koje je dizao kao tinejdžer i radni stol iz njegova guvernerskog ureda u Sacramentu.

Schwarzenegger je rekao da se nada da će priča o njegovoj neuobičajenoj transformaciji iz bodybuildera u filmsku zvijezdu, pa zatim u političara nadahnuti druge.

"Moja je velika želja da svi koji posjete ovaj muzej shvate da svatko može biti uspješan na svoj način. Svatko. Budite gladni! To je bio jedan od mojih prvih filmova (Stay hungry), i uvijek je bila moja filozofija. Ova kuća treba prenositi tu poruku", rekao je.

Lokalni dužnosnici otkrili su u vrtu brončanu statuu mladog Schwarzeneggera kako golog torza napinje svoje mišiće u položaju bodybuildera.

Schwarzenegger je rođen 1947. u Thalu, malom tradicionalnom štajerskom selu, a u SAD se preselio kada je imao 21 godinu.

Vezane vijesti

Spaljivanjem djela muzej prosvjeduje protiv štednje

Spaljivanjem djela muzej prosvjeduje protiv štednje

Direktor Muzeja suvremene umjetnosti u gradu Casoria blizu Napulja počeo je u utorak spaljivati djela prosvjedujući protiv velikih proračunskih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika