10.10.2011. / 10:32

Autor: Totalsport

ABA liga: Pobjeda Cibone u Kragujevcu nakon produžetka

U završnicu četvrte četvrtine Radnički je ušao s 5 koševa prednosti 81-76, no najprije je Demonte Harper ubacio oba slobodna bacanja, a potom je Rudež pogodio tricu za 81-81

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKošarkaši Cibone ostvarili su gostujuću pobjedu u 1. kolu ABA lige svladavši u Kragujevcu nakon produžetaka Radnički 98-94.

U susretu 1. kola ABA lige u Kragujevcu su Radnički i Cibona odigrali vrlo izjednačenu utakmicu koja je otišla u produžetak. Na kraju je momčad Josipa Vrankovića ponajprije zahvaljujući raspoloženom Damjanu Rudežu ipak došla do pobjede.

U završnicu četvrte četvrtine Radnički je ušao s 5 koševa prednosti 81-76, no najprije je Demonte Harper ubacio oba slobodna bacanja, a potom je Rudež pogodio tricu za 81-81. Šutirao je Rudež još jednu tricu za pobjedu, ali nije pogodio.

U produžetku se nastavila igra koš na koš do pred sam kraj kada kod rezultata 96-93 domaći igrač Cankaya Yanus pogađa samo jedno bacanje, a s druge strane Rudež ubacuje oba za konačnih 98-94. Najefikasniji igrač Cibone bio je Rudež s 22 koša, Brian Chase je dodao 16 i 7 asistencija, Barbour je upisao 14, dok su Harper i Pavle Marčinković ostvarili gotovo identičan učinak, po 11 koševa i 7 skokova.

Domaćine su predvodili Simon s 23 poena i 8 skokova, te Pavković s 22 koša i čak 16 asistencija.

ABA liga, 1. kolo:

Radnički - Cibona 98-94 (nakon produžetka)

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika