11.10.2011. / 15:43

Autor: Nacional.hr

Vladini logoraši

Bivši radnici inzistiraju na tome da im se isplate cjelokupne otpremnine, a ogorčeni su jer smatraju da ih je Vlada izmanipulirala i izigrala

Photo: Davor Javorović/PIXSELLPhoto: Davor Javorović/PIXSELLPitanje Đakovštine ponovno je postalo aktualno nakon što je stotinjak bivših radnika te tvrtke došlo pred ulaz u kompleks Đakovštine i odlučilo tamo ostati dok im se ne isplate otpremnine.

Naime, kako piše Večernji list, bivši radnici inzistiraju na tome da im se isplate cjelokupne otpremnine, a ogorčeni su jer smatraju da ih je Vlada izmanipulirala i izigrala.

Stoga su ulaz u svoju bivšu tvrtku ogradili bodljikavom žicom i podigli vojni šator u kojem će boraviti do ispunjenja njihovih zahtjeva. Na sam su ulaz u svoj kamp istaknuli natpis "Vladin logor" i pozvali premijerku Jadranku Kosor da ih dođe posjetiti.

Istaknuli su kako će prosvjed biti miran i dostojanstven, ali i da su spremni na druge metode ukoliko im se ne ispune zahtjevi. Podijelili su se u grupe, pa će ulaz u tvrtku čuvati danonoćno.

Vezane vijesti

Otpor kao životni stil

Otpor kao životni stil

Eckhard Tietke više ne može odgledati niti jedan krimić: "Ovdje smo toliko često konfrontirani s policijom, plavim žmigavcima i zvukom sirene, da ja… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 11.10.11. 16:05

Tako vam je to kad vjerujetu Čobanu i njegovim lopovima. Sad budite uporni do kraja.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 11.10.11. 16:44

Prase lažljivo.Gdje je ono na listi?


registracija
3/6/11

skaraica, 11.10.11. 17:39

Pljačka Beograd,pljačka.


registracija
14/11/07

laufer, 12.10.11. 09:48

Eh, ljudi.
Mislite li da je Jacu u Zagrebu briga što neki tamo u nekom Đakovu se zatvaraju u žicu?
Onaj tko vas savjetuje - loše to čini.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika