11.10.2011. / 16:04

Autor: Hina

Zatvorenik iskočio u vožnji i poginuo

Na autocesti kod Ravne Gore danas je poginuo zatvorenik kad je u vožnji iz Pule prema Zagrebu "pod još neutvrđenim okolnostima pao iz vozila", izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava, a iz Ministarstva pravosuđa priopćeno je da je zatvorenik "samovoljno iskočio iz službenog vozila" te na mjestu poginuo.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNa autocesti kod Ravne Gore danas je poginuo zatvorenik kad je u vožnji iz Pule prema Zagrebu "pod još neutvrđenim okolnostima pao iz vozila", izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava, a iz Ministarstva pravosuđa priopćeno je da je zatvorenik "samovoljno iskočio iz službenog vozila" te na mjestu poginuo.

Zatvoreniku M.V., koji je bio na izdržavanju zatvorske kazne u Valturi, pogoršalo se zdravstveno stanje te je nakon pregleda liječnika hitno upućen na bolničko liječenje u Zatvorsku bolnicu u Zagreb. Oko 13 sati tijekom vožnje prema bolnici na otvorenoj cesti zatvorenik je samovoljno iskočio iz službenog vozila te na mjestu poginuo, priopćili su iz Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa, u kojemu kažu da se utvrđuju okolnosti smrti zatvorenika.

Iz policije su izvijestili da je zatvorenik poginuo kad je u vožnji pod zasad još neutvrđenim okolnostima pao iz vozila.

U tijeku je očevid i utvrđivanje okolnosti nesreće. U policiji kažu da promet autocestom teče normalno.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika