13.10.2011. / 11:24

Autor: Totalsport

Thorsten Fink u ponedjeljak preuzima HSV

Nakon osam kola Bundeslige HSV je na posljednjem mjestu ljestvice sa samo četiri boda

Thorsten Fink (Wikipedia)Thorsten Fink (Wikipedia)Frank Arnesen će vrlo kratko paralelno obavljati dužnost sportskog direktora i trenera HSV-a. Od ponedjeljka će na klupu hamburškog kluba sjesti Thorsten Fink.

Potvrdio je to najprije za Sport1 sam Fink, a potom u četvrtak putem svoje web-stranice i njegov dosadašnji klub Basel. Nekadašnji veznjak Bayerna vodio je švicarski klub od 2009., a ugovor mu je vrijedio do ljeta 2013. godine. Upravo je ta činjenica bila prepreka da i ranije ne preuzme HSV.

Arnesen je stoga u ponedjeljak i preuzeo trenersku funkciju, očito misleći da će Finku trebati više vremena da se oslobodi ugovora s Baselom. No, 43-godišnji stručnjak je u srijedu nakon više sati pregovora dobio dozvolu za odlazak. Istina, HSV će morati platiti određenu odštetu, čija visina nije objavljena, a Fink će potpisati ugovor do 2014. godine.

Podsjetimo, klub naših Mladena Petrića i Ive Iličevića se nalazi u vrlo teškoj situaciji zbog koje je i smijenjen donedavni trener Michael Oenning. Nakon osam kola Bundeslige HSV je na posljednjem mjestu ljestvice sa samo četiri boda.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika