13.10.2011. / 12:37

Autor: Nacional.hr

Totalni kaos u životu Demi Moore

Demi Moore je navodno ovih dana angažirala odvjetnike koji bi trebali voditi brakorazvodnu parnicu

Ashton Kutcher i Demi MooreAshton Kutcher i Demi MooreSvjetski mediji pišu kako su bračni problemi glumačkog para Demi Moore i Ashtona Kutchera, izazvali potpuni kaos u njihovim životima.

Navodi se kako slavna glumica zadnju godinu dana sve više tulumari i pije alkohol, dok joj je suprug sklon izvanbračnim vezama. Nedugo nakon vijesti i fotografija Kutchera koji je navodno prevario 48-godišnju suprugu s recepcionarkom Sarom Leal, bračni par pokušava sve kako bi spasio svoju vezu. Supružnici su zajedno proveli židovski blagdan Yom Kippur 7. listopada, a viđeni su kako potom s ostalim sljedbenicima kabale idu na kampiranje. Demi Moore je navodno ovih dana angažirala odvjetnike koji bi trebali voditi brakorazvodnu parnicu.

Mediji pišu kako se glumica za vrijeme obnove kuće pred radnicima redovito pojavljivala pijana i pritom čudno ponašala ili jednostavno zaspala. Podsjetimo kako se Demi Moore sredinom osamdesetih godina riješila ovisnosti o kokainu, nadamo se kako će prebroditi i ovu krizu.

Vezane vijesti

Kad "lajkovi" postanu razlog nezadovoljstva

Kad "lajkovi" postanu razlog nezadovoljstva

Nerijetko se danas riječi “ako nisi na Fejsu kao da ne postojiš” vrlo doslovno shvaćaju jer trenutno oko 850 milijuna ljudi diljem svijeta ima… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 14.10.11. 15:25

Imati toliko novaca i zbog "ljubavi" uništiti sebe samu, govori o bahatosti i nema govora žaliti je.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika