14.10.2011. / 12:00

Autor: Totalsport

Rooneyju tri utakmice suspenzije

Na ovakvku odluku Disciplinske komisije UEFA-e Engleski nogometni savez (FA) ima pravo ulaganja žalbe u roku od tri dana

Wayne Rooney Wayne Rooney Napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice zabrane nastupa od strane Disciplinske komisije UEFA-e zbog isključenja zasluženog u eurokvalifikacijskoj utakmici protiv Crne Gore.

Podsjetimo, napadač "crvenih vragova" je 15 minuta prije kraja susreta protiv Crne Gore, igranog 7. listopada u Podgorici, nakon što je izgubio jednu loptu s leđa po nogama udario Miodraga Džudovića čime je "zaradio" izravni crveni karton.

Sada je kažnjen zabranom nastupa u tri nadolazeće utakmice engleske reprezentacije pod UEFA-inom ingerencijom, što znači da bi trebao propustiti sve tri utakmice natjecanja po skupinama na Euru u Ukrajini i Poljskoj sljedeće godine.

Na ovakvku odluku Disciplinske komisije UEFA-e Engleski nogometni savez (FA) ima pravo ulaganja žalbe u roku od tri dana.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika