18.10.2011. / 16:50

Autor: Anđelka Subašić

Sanaderov usud 'Saturnovog ciklusa'

Poznata astrologinja Anđelka Subašić za portal Nacional.hr analizira poznate ličnosti iz hrvatskog društveno-političkog establishmenta. Ovaj tjedan na 'tapeti' su bivši premijer i izbornik reprezentacije

Ivo Sanader (Pixsell)Ivo Sanader (Pixsell)Ivo Sanader se uzalud nadao izlasku na slobodu. Kako njegovo suđenje počinje u vrijeme Saturnovog ciklusa, najkraći mogući rok trajanja suđenja je dvije i pol godine do sedam godina. Sa tim ciklusom počinje prirodan proces umirovljenja jedne osobe, bilo da se radi o stvarnoj ili metaforičkoj mirovini. U prijevodu, to znači da povratka na staro nema i da život kreće u jednom realnom smjeru zalaska karijere.

Sada će Saturn na površinu donijeti sve ono što je Sanader ''zaslužio'' i odradio – dobro ili loše. Ono što sudac i policajac ne vidi to kozmički sudac kazni ili nagradi – ovisno o zaslugama. Još do početka veljače neki bliski prijatelji će mu biti skloni pružati podršku, a zatim ga napuštaju i okreću leđa.

Slaven Bilić je bio vrlo blizu prisilnog odlaska sa mjesta izbornika, ali ne bi se smio zanositi. Krajem siječnja dolazi do iznenađenja i zaokreta u njegovoj karijeri. Neće više biti izbornik, ali će istovremeno sa ostavkom/otkazom dobiti novu ponudu. Odlazi u inozemstvo. Proljeće slijedeće godine donosi i prekretnicu u njegovo privatnom životu.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika