19.10.2011. / 13:00

Autor: Nacional.hr

Optužbe lokalnih HDZ-ovaca

Jarnjak nas bruka

U ožujku 2009. godine Jarnjak je Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vinica, povodom 120. obljetnice njegovog djelovanja, darovao vatrogasno vozilo koje je ubrzo vraćeno u Zagreb, jer je nabavljeno iz Državnih zaliha

U Varaždinu se održao motivacijski mini sabor HDZ-a za treću izbornu jedinicu. Na saboru se za riječ javilo sedam lokalnih dužnosnika, a dvojica među njima iznijeli su dosta kritički intonirane tvrdnje. Bruno Hranić, načelnik općine Vidovec u Varaždinskoj županiji, tvrdi kako je početkom godine poslao pismo premijerki u kojem piše kako su se HDZ-ovci iz te županije žalili na Tomislava Kezelja, predsjednika županijskog odbora stranke. Premijerka mu je obećala promjene na izbornoj listi, iako je za prvog nositelja već određen Tomislav Karamarko koji nema nikakve veze s trećom jedinicom.

Marijan Kostanjevac, načelnik općine Vinica, prvo je nahvalio prisutnog potpredsjednika Sabora Ivana Jarnjaka, a onda rekao kako 'već dvije i pol godine zbog Jarnjaka trpi sramotu'. U ožujku 2009. godine Jarnjak je Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vinica, povodom 120. obljetnice njegovog djelovanja, darovao vatrogasno vozilo koje je ubrzo vraćeno u Zagreb, jer je nabavljeno iz Državnih zaliha. Kako neslužbeno saznaje Novi list, Jadranka Kosor je rekla načelniku kako mu 'ne preostaje nego da pokuša izmisliti neko vozilo', dok je Jarnjak izjavio kako 'predsjednica ne bi slučajno pomislila da je on odvezao auto'.

"Sabor je bio pokrovitelj, a ja sam u ime Sabora predao vatrogasno vozilo. To je sve, što je s vozilom kasnije bilo, nema veze sa mnom", rekao je Jarnjak koji je u zadnjih nekoliko godina svečano uručio desetak vatrogasnih vozila DVD-ima na prostoru Krapinske, Varaždinske i Međimurske županije. Marijan Kostanjevac nije bio raspoložen za razgovor o toj temi.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 19.10.11. 14:00

LOL koji debili. Misle da se ništa neće doznati. A ti svi koji su šutjeli godinama osjetili da su ovi na odlasku pa odvezali jezik. Pitanje: zašto ste šutjeli sve ove godine i na taj način podržavali sve što crnotorbari rade????


registracija
26/11/09

CH2710, 19.10.11. 14:25

Jarnjak "kumovao" kod BMW-a, sad kod vatrogasnog vozila... izgleda da je tip zaljubljen u takve (prljave) rabote.


registracija
14/11/07

laufer, 19.10.11. 20:00

Dakle, što sve ovaj hadeze nije u stanju izvesti, da ti pamet stane.
I, kao i obično, "ništa ne znaju".


registracija
1/12/09

nadir, 20.10.11. 20:08

Svi HDZovci su lopovi i dok ovaj jadan narod bude njih birao nek im i bude ovako


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika