19.10.2011. / 14:00

Autor: Nacional.hr

Depresivna Scarlett

"Strašno sam nestrpljiva, bilo da je u pitanju posao, obitelj ili muškarci. Mrzim kada stvari stagniraju", priznala je Scarlett Johansson

Scarlett JohanssonScarlett Johansson"U prvi čas bila sam jako deprimirana. Nakon tjedan ili dva ipak sam se pribrala, krenula u teretanu i sve sam vrijeme provodila u vježbanju. Srećom, imam pouzdane i privržene prijateljice koje su uz mene već petnaest godina, s kojima mogu razgovarati o svemu i koje su mi bile velika podrška", rekla je Scarlett Johansson, priznavši koliko joj je teško pao nedavni raspad braka.

"Jako sam bliska s bratom blizancem Hunterom. Uz mene je stalno bila i baka Dorothy, koja je nedavno napunila 89, ona je tako draga, simpatična i mudra žena", kazala je glumica o svojoj obitelji koja joj je pomogla prebroditi teške trenutke. Podsjetimo kako je filmska glumica prošle godine okončala trogodišnji brak s kanadskim glumcem Ryanom Reynoldsom. Glumački par se rastao bez javnih skandala.

"Ponekad sam previše kritična, prema sebi i prema drugim ljudima. I krajnje sam otvorena. Ako me nešto smeta ili se ne slažem, odmah ću to istresti ravno u lice. Bez obzira koliko bilo bolno za drugu osobu. Nerijetko time radim protiv sebe. Strašno sam nestrpljiva, bilo da je u pitanju posao, obitelj ili muškarci. Mrzim kada stvari stagniraju", priznala je Scarlett Johansson.

Vezane vijesti

Scarlett Johansson vlasnica zvijezde na Hollywoodskoj stazi slavnih

Scarlett Johansson vlasnica zvijezde na Hollywoodskoj stazi slavnih

"Hvala mojoj majci i baki koje su me naučile da budem snažna, moderna i neovisna žena", izjavila je 27-godišnja glumica Scarlett Johansson koja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika