20.10.2011. / 11:41

Autor: Totalsport

Spahija: Najlošija utakmica u Euroligi pod mojim vodstvom

Trebaju nam navijači, bez njih košarka nema smisla. Neka nas podrže, a mi ćemo im uzvratiti na najbolji mogući način

Neven SpahijaNeven SpahijaNeven Spahija, hrvatski stručnjak na kormilu turskog Fenerbahçea, bio je vrlo nezadovoljan predstavom svoje momčadi u domaćem porazu 69-66 od Caja Laborala na startu nove sezone Eurolige.

- Bila je to najlošija utakmica Fenerbahçea u Euroligi otkad sam ja ovdje trener. Nismo zaslužili pobjedu i nema nikakvih isprika za ovakvu predstavu. Oni su imali 14 asistencija, a mi samo 5. Kada pogledamo individualne vrijednosti naših igrača, oni su svi dobri, ali nije bilo kemije unutar momčadi. Igrat ćemo bolju košarku u nastavku. To mogu obećati - rekao je Spahija.

Požalio se i zbog slabe posjete na utakmici.

- Jako mi je žao zbog poraza. Prošle sezone igrali smo u punoj dvorani, a u ovoj utakmici je gledalište bilo poluprazno. Treba nam publika, treba nam podrška. U punoj dvorani igramo bolje. Trebaju nam navijači, bez njih košarka nema smisla. Neka nas podrže, a mi ćemo im uzvratiti na najbolji mogući način.

U Spahijinoj momčadi zaigrala su i dvojica hrvatskih košarkaša. Roko Ukić ubacio je u 25 i pol minuta igre 10 poena (5-10 za dva poena, 0-1 za tri) uz tri skoka i dvije asistencije, ali i 3 izgubljene lopte.

Bojan Bogdanović odigrao je nešto više od 13 minuta, ali se nije upisao u strijelce. Promašio je jedan šut za dva poena i tri trice. Upisao je dva skoka i jedan asist, uz dvije izgubljene lopte.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika