23.10.2011. / 15:25

Autor: Totalsport

Serie A: Milan u 45 minuta od 0-3 do 4-3!

Glavni pokretač snage kod Milana je bio 24-godišnji Kevin-Prince Boateng koji je postigao hat-trick (prvi njegovi pogoci ove sezone u Seriji A)

Kevin-Prince BoatengKevin-Prince BoatengNa poluvremenu utakmice 8. kola talijanske Serije A između Leccea i Milana talijanski je aktualni prvak bio slomljen i pregažen. Domaćin je vodio s velikih 3-0.

No, to Lecceu nije bilo dovoljno. Ne samo za pobjedu, već i za jedan bod u ovoj utakmici. Milan je u nastavku izrežirao veliki preokret. Od domaćeg vodstva 3-0 Milan je došao do pobjede 4-3.

Glavni pokretač snage kod Milana je bio 24-godišnji Kevin-Prince Boateng koji je postigao hat-trick (prvi njegovi pogoci ove sezone u Seriji A). Golovima, mahom sjajnim udarcima iz daljine, u 49., 54. i 63. minuti, Boateng je izjednačio na 3-3 i doveo domaćina do stanja potpune panike. Naime, nakon uvodna dva gola Milana praktički se nije izlazilo iz Lecceovog šesnaesterca.

Mala pauza je nastala od 63. minute pa nadalje, no da veliki preokret bude začinjen do kraja potrudio se Yepes koji je glavom, u 83. minuti, iz blizine zakucao loptu u mrežu za 4-3.

Spomenimo da su strijelci za Lecce u prvom dijelu bili Giacomazzi, nekadašnji igrač Milana Oddo (iz penala) i Grossmüller, a do jedanaesterca su domaćini došli nakon "sjajne" glume Corvije koji je simulirao kontak s vratarom Milana Abbiatijem.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika