24.10.2011. / 12:42

Autor: Hina

Navijači skupili 600 kilograma hrane za radnike Đakovštine

Navijači hokejaškog kluba Medveščak prikupili su više od 600 kilograma u hrani i raznim proizvodima za pomoć bivšim radnicima Đakovštine.

Pomoć će biti podijeljena radnicima ĐakovštinePomoć će biti podijeljena radnicima ĐakovštineNavijači hokejaškog kluba Medveščak prikupili su više od 600 kilograma u hrani i raznim proizvodima za pomoć bivšim radnicima Đakovštine.

Zbog iznimno teške situacije u kojoj su se našli bivši radnici te tvrtke, 'medvjedi' su pozvali svoje navijače i građane Zagreba na prikupljanje pomoći. Humanitarna akcija organizirana je prije utakmice Medveščaka i Jesenica koja je u nedjelju igrana u Ledenoj dvorani Doma sportova. Koliko je akcija bila uspješno pokazuje i podatak kako je u svega sat vremena prikupljeno više od 600 kilograma pomoći u hrani i namirnicama - brašnu, mlijeku, tjestenini, riži, ulju, šećeru, slatkišima, ali i stvarima za osobnu higijenu.

Prikupljena pomoć će već danas oko 13 sati biti dostavljena radnicima u Đakovu zahvaljujući klupskom partneru - logističkoj tvrtki TRAST koja je samo za ovu priliku organizirala svoja transportna vozila za prijevoz prikupljene pomoći.

"Zagreb je naš dom, a Hrvatska naša zemlja stoga je logično da pomognemo stanovnicima i radnicima u Slavoniji. Svjesni situacije u kojoj se nalazi većina građana i koji nisu u mogućnosti radnicima pomoći financijski, smatramo kako je najbolji način da radnicima i njihovim obiteljima pomognemo konkretno - namirnicama za život," izjavio je Alan Letang, kapetan Medveščaka.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika