24.10.2011. / 13:23

Autor: Hina

Karl Lagerfeld kreira za širu publiku

Dizajnerska marka Karl Lagerfeld najavila je da će kreirati dvije nove modne linije jeftinije odjeće, kako bi i široj publici postale dostupne kreacije slavnog modnog dizajnera, prenose mediji.

Karl LagerfeldKarl LagerfeldDizajnerska marka Karl Lagerfeld najavila je da će kreirati dvije nove modne linije jeftinije odjeće, kako bi i široj publici postale dostupne kreacije slavnog modnog dizajnera, prenose mediji.

Lagerfeld, ujedno Chanelov dizajner već gotovo 30 godina, udaljuje se s modnih podija kako bi predstavio dostupan luksuz, a nova linija će se moći naručiti preko interneta.

Već od siječnja sljedeće godine putem interneta moći će se kupiti stotinjak artikala po cijeni od 60 do 300 eura. Predviđaju se dvije modne linije, svaka namijenjena ženama i muškarcima uz pripadajuće detalje, prenosi AFP. "Karl" za širu publiku lansirat će se 25. siječnja, a modeli "Karl Lagerfeld Paris" bit će dostupni najesen po višim cijenama, od 300 do 1500 eura.

Slovo K sveprisutno je, primjerice na putnim torbama, kao i logo sa siluetom iz profila smjesta prepoznatljivog modnog dizajnera u crnim naočalama.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika