24.10.2011. / 14:07

Autor: Hina

Medvedev i Putin odmjeravaju snage u ... badmintonu

Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev uključio se u promidžbu badmintona i s reketom u ruci odmjerio snage s premijerom Vladimirom Putinom, po videosnimci objavljenoj u ponedjeljak na kremaljskom blogu.

Foto: ScreenshotFoto: ScreenshotRuski predsjednik Dmitrij Medvedev uključio se u promidžbu badmintona i s reketom u ruci odmjerio snage s premijerom Vladimirom Putinom, po videosnimci objavljenoj u ponedjeljak na kremaljskom blogu.

U majici svijetlomodre boje s ruskom zastavom na prsima predsjednik države u desetminutnom govoru tumači koje su prednosti bavljenja badmintonom, sportom za "dobro zdravlje i koji pomaže u brzom odlučivanju".

"Tko dobro igra badminton brzo odlučuje i trudi se postići dobar rezultat", rekao je predsjednik ustvrdivši usto da "malo ljudi zna dobro igrati badminton".

"I naš najveći kozmonaut, veliki Jurij Gagarin, volio je tu igru i dobro je igrao". Nadam se da ćete nakon ovog spota i vi poželjeti zaigrati badminton", dodao je.

Videospot se završava snimkama Medvedeva koji igra badminton s Putinom. Potonji je prije mjesec dana najavio kako se želi vratiti u Kremlj nakon predsjedničkih izbora u ožujku 2012.

Medvedev koji se mogao kandidirati za drugi mandat, rekao je da se povlači i ustupa mjesto svom mentoru, čiji će možda biti predsjednik vlade.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika