25.10.2011. / 11:00

Autor: Dora Juras

Natali Dizdar: Koketiram s idejom da postanem plavuša

Pjevačica koja će idućeg vikenda u Zagrebačkom kazalištu mladih održati dva koncerta u istoj večeri za Extru otkriva koje komade voli ukrasti iz ormara svog dečka, priznaje da je prošla pravu muku dok nije našla savršenu frizuru i kaža da je, iako je uglavnom viđamo dotjeranu, privatno pravi sportski tip

"Privatno ne posvećujem mnogo pažnje odjeći. Važno mi je da se osjećam ugodno i opušteno. Kao što sam rekla, sportski sam tip", priznaje Natali Dizdar"Privatno ne posvećujem mnogo pažnje odjeći. Važno mi je da se osjećam ugodno i opušteno. Kao što sam rekla, sportski sam tip", priznaje Natali DizdarNatali Dizdar, 27-godišnja zadarska pjevačica, ovih se dana prirema za veliki samostalni koncert koji će održati 31. listopada u Zagrebačkom kazalištu mladih. I to ne samo jedan koncert, već dva u istoj večeri, s početkom u 20 i 23 sata. Prvi koncert već je rasprodan, a Natali to posebno veseli jer će te večeri snimiti i svoj prvi live album koji će na tržište izaći već krajem ove godine. "Drago mi je što su ljudi pokazali interes i pružili nam priliku da otvorimo drugi termin. Imat ću i dva glazbena gosta, ali neka ostanu tajna", kaže pjevačica.

EXTRA: Spomenuli ste da ćete te večeri snimiti live album, znate li mu već naslov?

- Naslov albuma još uvijek nemam, iako je bilo puno radnih naziva i neki od njih su zaista dobri. To će biti moj treći album, nakon dva studijska, i prvi live, iako paraleno radim i na trećem studijskom albumu. No live verzija izaći će vrlo skoro, krajem ove ili početkom iduće godine. Nakon što odradimo koncerte, poslušat ćemo sve izvedbe i izabrati ono najbolje. Bit će to pjesme iz 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, uglavnom iz vremena novog vala, a bit će i nekih novijih pjesama s područja regije. Uz to, i nekoliko mojih najvećih hitova i nekoliko odabranih inozemnih pjesama meni posebno dragih.

EXTRA: Pjevači nerijetko s novim albumom mijenjaju i imidž. Jeste li razmišljali o tome?

- Jesam. Ali ne u kontekstu albuma, već općenito, u životu. Naime, već godinama me zanima kako bih izgledala kao plavuša. No kome god to kažem, odgovori me od toga uvjeravajući me da ja nikako nisam taj tip. Trenutačno sam zadovoljna frizurom i jako ponosna na sebe. Nakon godina i godina bojenja kose, konačno sam pustila svoju prirodnu boju. Više se nisam ni sjećala kako zapravo izgleda i jako mi se sviđa, tako da za sada moja fizura ostaje ovakva kakva je. No u mladim danima je bilo eksperimentiranja, čak sam jednom svoju, tada jako dugu kosu ošišala na centimetar.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Natali Dizdar za Extru: Diplomirala sam, putujem po svijetu i snimam album

Natali Dizdar za Extru: Diplomirala sam, putujem po svijetu i snimam album

Rođena Zadranka, 26-godišnja pjevačica, Natalie Dizdar nedavno se vratila s Floride gdje se dobro odmorila i napunila baterije. Naime, već na jesen… Više

Komentari

registracija
15/8/09

vergilia, 25.10.11. 11:46

Ma zgodna cura i lijepo pjeva. No, mene ne zanima njezino koketiranje s frizurom, nego me zanima koketira li ona (kao i ostali naši pjevaljci i pjevaljke) s porezom...prijavljuje li ona svoju zaradu i plaća li ona nešto ovoj našoj državi??


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika