25.10.2011. / 13:24

Autor: Totalsport

Turiaf stigao u Lyon, Parker vjeruje da će se naći rješenje za osiguranje

Pokušat ćemo riješiti njegov slučaj isto kao i moj, uz pomoć osiguranja francuske reprezentacije - rekao je Parker

Ronny Turiaf Ronny Turiaf Francuski košarkaš New York Knicksa Ronny Turiaf (28) pridružio se momčadi ASVEL-a, iako zasad ne smije igrati za nju.

Iako je Turiaf postigao usmeni dogovor o jednogodišnjoj suradnji s ASVEL-om, koji bi trebao vrijediti do prekida štrajka u NBA ligi, nametnuo se problem oko uplate osiguranja u slučaju ozljede ovog 208 centimetara visokog centra, jer ga njegova osiguravajuća kuća ne želi osigurati.

Turiafov prijatelj iz NBA lige i suigrač u francuskoj reprezentaciji Tony Parker, razigravač San Antonio Spursa, koji je još ranije potpisao ugovor za ASVEL Villeurbanne do kraja ove sezone ili do prekida ''lockouta'' u NBA ligi, javlja da je Turiaf ipak doputovao u Lyon.

- Stigao je u ponedjeljak. Pokušat ćemo pronaći rješenje. Osiguranja u SAD-u znaju biti vrlo komplicirana. Pokušat ćemo riješiti njegov slučaj isto kao i moj, uz pomoć osiguranja francuske reprezentacije - rekao je Parker, koji je višestruko zainteresiran za dolazak Turiafa u momčad. Naime, on nije samo lider na igralištu već i suvlasnik kluba iz predgrađa Lyona.

Vezane vijesti

Kraj 'lockouta'

Kraj 'lockouta'

Dana 9. prosinca i službeno je završen "lockout" u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta (NBA) koji je trajao 161 dan. Vlasnici klubova i Sindikat igrača… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika