25.10.2011. / 13:26

Autor: Totalsport

FA pokrenuo istragu protiv Villas-Boasa

Vrlo sam razočaran sucem, bio je previše uzbuđen, a mogu se samo nadati da ovo neće postati obrazac suđenja mojoj momčadi jer smo oštećeni u već tri utakmice - naglasio je Villas-Boas

Andre Villas-BoasAndre Villas-BoasEngleski nogometni savez pokrenuo je istragu protiv portugalskog menadžera Chelseaja Andrea Villas-Boasa zbog njegovih komentara suđenja nakon nedjeljnog poraza od gradskog rivala QPR-a s 1-0 u Premiershipu.

- Suđenje u današnjoj utakmici nije bilo dobro i ovo nije prvi puta da nam se to događa. Vrlo sam razočaran sucem, bio je previše uzbuđen, a mogu se samo nadati da ovo neće postati obrazac suđenja mojoj momčadi jer smo oštećeni u već tri utakmice - naglasio je Villas-Boas, govoreći o dvama isključenjima njegovih igrača već u prvom poluvremenu. U razmaku od desetak minuta, isključeni su Jose Bosingwa i Didier Drogba. Mladog portugalskog stručnjaka naročito je naljutio crveni karton Bosingwi.

FA je pokrenuo istragu, te će u srijedu odlučiti hoće li Villas-oasa proglasiti krivim. Ukoliko se to dogodi, Villas-Boasu prijete ili samo novčana kazna ili suspenzija.

Inače, menadžeru Chelseaja je ovo bio već treći slučaj ove sezone u kojem se požalio na suđenje u prvenstvu. Događalo se to i nakon utakmica protiv Stoke Cityja i Manchester Uniteda.

Vezane vijesti

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Zagrebačka policija je potvrdila kako je dobila prijavu ministrice zaštite okoliša i prirode, Mirele Holy, kako joj prijete smrću u pismima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika