26.10.2011. / 12:58

Autor: Bojana Križić

Rammstein u Zagreb donosi 2000 litara nafte

Nakon uvijek originalnih scenskih nastupa, informacija o tolikoj količini nafte ne može ne zagolicati maštu. Za sada planiraju održati 46 koncerata od kojih je trećina već rasprodana, a prema tome ide i Zagrebački

Bliži se datum kada u zagrebačku Arenu dolazi Rammstein, u sklopu turneje "Made in Germany 1995 – 2011". Prvi nastup bit će 6. studenog u Bratislavi, a odmah nakon toga, 8. studenog doći će u Zagreb. Kao i za svaki nastup do sada, grupa planira napraviti nezaboravan show u kojemu će na pozornici teškoj 40 tona 2000 litara nafte koje donose sa sobom.

Nakon što su već plutali u čamcu kroz publiku, informacija o tolikoj količini nafte ne može ne zagolicati maštu. Za sada planiraju održati 46 koncerata od kojih je trećina već rasprodana, a prema tome ide i Zagrebački. Fan Pit i lože već su rasprodani, a i ostale će ulaznice, predviđaju organizatori, ubrzo planuti. Pjesme koje će izvoditi su najveći hitovi napravljene u Njemačkoj između 1995. i 2011. godine, ali i neke novije i manje poznate pjesme kako bi i najveći fanovi bili potpuno zadovoljni.

U šest godina postojanja izdali su šest studijskih albuma, live album i tri DVD-a, a neki neki albumi imaju i različite verzije. Ove će godine, u studenom, na tržište lansirati best of album u standardnom izdanju, deluxe i deluxe metal box izdanju. Cijene ovogodišnjeg koncerta su nešto niže od onoga prošle godine, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, i uz 10% popusta za gotovinsko plaćanje u uredu Adria Entertainment, Lanište 30 (Arena Zagreb).

FAN PIT: 380 kn (RASPRODAN)

PARTER: 330 kn

SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn

SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn

LOŽA: 600 kn (RASPRODANA)

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika