27.10.2011. / 12:45

Autor: Nacional.hr

Video: Đakić tuži Stankovića zbog klevete

Podsjetimo kako je u siječnju Stanković, navodi se u tužbi, ugostio u emisiji 'Nedeljom u dva' Milorada Pupovca i rekao mu kako je 'Jadranka Kosor stvorila 500 000 branitelja'

Josip Đakić Josip Đakić Saborski zastupnik i predsjednik Hvidre Josip Đakić tužio je zbog klevete i uvrede novinara HTV-a Aleksandra Stankovića i traži 100.000 kuna, izvještava Večernji list.

Osim Stankovića tužio je i v. d. ravnatelja HRT-a Josipa Popovca i v. d. urednika Informativnog programa Renata Kunića, ali je tužba protiv njih odbačena.

Podsjetimo kako je u siječnju Stanković ugostio u emisiji 'Nedeljom u dva' Milorada Pupovca i rekao mu kako je 'Jadranka Kosor stvorila 500 000 branitelja'. Zatim ga je upitao 'je li to politička korupcija i tko se u ovoj državi bori protiv nje?'. Đakić tvrdi u tužbi kako je Stanković time naštetio časti i ugledu predsjednika Hvidre i branitelja, stavljajući ih u kontekst političke korupcije.

Dodajmo kako je Đakić na nedavnom stranačkom skupu u Osijeku prozvao opozicijske lidere po imenima: Ratko, Zoki, Rajko, Ranko, koji bi trebali sastavljati srpsku, a ne hrvatsku vladu. Za ispad nije se ispričao, niti njegova stranka. Dodao je kako nacionalne manjine ne mogu biti 'svete krave' niti mogu biti 'izvan Ustava'.

Vezane vijesti

Vojnici uz plaću dobivali i naknadu HZMO-a?

Vojnici uz plaću dobivali i naknadu HZMO-a?

Na sjednici saborskog Odbora za obranu, zamjenica ministra obrane Višnja Tafra otkrila je kako se u Hrvatskoj vojsci nalazi 31 djelatna vojna osoba… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 27.10.11. 13:26

Đakiću,sa tobom se ni u čemu ne slažem.A što se tiče Stankovića i konstatacije da je Kosorica(ili bilo tko drugi ali HDZ definitivno) stvorili pola milijuna branitelja,pokušaj dokazati šta tu nije točno!?Hrvatska je imala 4,5 milijuna branitelja.To je činjenica.No zar želiš reći da su svi(ili baš 500.000) jednaki branitelji u odnosu jedni na druge?Primitivac si do kosti i sam znaš da lažeš no ,upravo zbog nedostatka morala,možeš tako zboriti.Da ste vi u HDZ-u pošteni i da vam namjere nisu pročitane za sve ove godine,ni Stanković ni bilo tko drugi nebi morao o tome govoriti.Ovako,kuš i doslovno,ne seri!


registracija
17/6/05

torpedo, 27.10.11. 14:04

Nisam sad isao gledat citavu emisliju (bilo bi zgodno da su novinari naveli minutu u prilogu gdje se spominje sporno pitanje kad su vec bili ljubazni postavit link sa youtube), ali na temelju napisanog, nigdje se nije spominjala odredjena osoba imenom i prezimenom. Dakle, razloga za tuzbu nema.

Prvo je izjavio za Zokija i companiju (sto je doista naci izjava ispod svakog nivoa i pitam se zasto HDZ nije njemu ukinuo saborski imunitet???) i sad kao pokrece tuzbu.

Kako se meni cini, Djakic pokusava dobit besplatnu reklamu i eventualno pridobit glasove ekstremnih desnicara.

Njegovo legitimno je pravo to radit, ali biraci ce u konacnici reci koliki je jadnik.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika