27.10.2011. / 13:13

Autor: Nacional.hr

Postani 'Junak iz susjedstva' i nosi Olimpijsku baklju u Londonu

Samsung će omogućiti i hrvatskim građanima priliku da postanu „Junak iz susjedstva“ koji će ponijeti Olimpijski plamen u Velikoj Britaniji

Imati priliku biti jedan od nosača olimpijske baklje, velika je čast koja se dodjeljuje samo najistaknutijm sportašima i pojedincima. Ususret Olimpijskim igrama koje će se 2012. godine održati u Londonu diljem svijeta traži se 8000 pojedinaca koji će imati priliku ponijeti olimpijski plamen. U suradnji s Davidom Beckhamom i Martinom Zubčić, Samsung i u Hrvatskoj traži osobe koje su se istakle svojim dobrim djelima u zajednici.

Samsung poziva sve zainteresirane da od 26. listopada do 2. studenog na službenoj stranici nominiraju svog junaka - osobu koja se istakla strašću i motivacijom, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo i koja je pravi primjer olimpijskog duha. To može biti školski prijatelj, trener, član obitelji ili bilo koja druga osoba koja po mišljenju prijavitelja zaslužuje ovu čast. Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto je baš ta osoba „Junak iz susjedstva", a osoba koja najbolje utjelovljuje olimpijski duh će osvojiti Samsungov natječaj i ponijeti Olimpijski plamen na putu prema Olimpijskim igrama u Londonu.

Predsjednica žirija koji će odabrati hrvatske predstavnike bit će Martina Zubčić, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu.

„Izuzetno mi je drago što predsjedam ovim žirijem i što na taj način sudjelujem u natječaju koji pruža mogućnost svim neprepoznatim herojima diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, da zablistaju u prijenosu plamena za Olimpijske igre London 2012.", rekla je Martina i pozvala sve da se uključe.

Samsung podržava Olimpijske igre već dugi niz godina te se Samsungova uloga razvila i postao je integralni dio iskustva gledanja, a to je postignuće koje će trajati ne samo do početka Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, nego i kroz Samsungovu kampanju „Olimpijske igre za svakoga"' čiji sastavni dio je i natječaj „Junak iz susjedstva".

Tradiciju sponzoriranja nosioca Olimpijskog plamena Samsung je započeo na Igrama u Ateni 2004. godine te nastavio preko igara u Torinu 2006. i Pekingu 2008., i sada u Londonu 2012. godine Olimpijski plamen stići će na tlo Velike britanije 18. svibnja 2012. godine i tijekom 70 dana obići cijelu zemlju. Po dolasku u London obići će 32 četvrti Londona te 27. srpnja ući na Olimpijski stadion i označiti početak Olimpijskih igara.

Vezane vijesti

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung predstavio Galaxy Ace Duos

Samsung je najavio novi mobilni telefon, Samsung Galaxy Ace. Dizajniran za korisnike koji žive aktivnim načinom života, Galaxy Ace Duos bit će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika