27.10.2011. / 13:46

Autor: Nacional.hr

'Ne želimo likovati, ali...'

"Ne svodim stvari na osobnu razinu. DORH mora djelovati samostalno i neovisno. Na državne odvjetnike ne gledam kao na pojedince, već kao na osobe koje trebaju raditi u tišini", rekao je Milanović te pozvao DORH da i dalje radi svoj posao

Zoran MilanovićZoran MilanovićSDP-ovci cijelo jutro nisu željeli komentira širenje istrage USKOK-a na HDZ. No, na sazvanoj konferenciji za medije stav SDP-a iznio je šef stranke, Zoran Milanović.

"Ne želimo likovati, ali očito je da je DORH našao dovoljno argumenata za pokretanje istrage", rekao je na samom početku Milanović.

"Vrijeme pokretanja istrage je nebitno. Ukoliko ima dokaza, DORH mora pokrenuti istragu", prokomentirao je Milanović.

Upitan o pozivu Jadranke Kosor DORH-u da se istraže SDP-ovi računi u inozemstvu, Milanović smatra kako je to pitanje policije.

Na pitanje o tome kako danas gleda glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, Milanović je odbacio bilo kakve insinuacije.

"Ne svodim stvari na osobnu razinu. DORH mora djelovati samostalno i neovisno. Na državne odvjetnike ne gledam kao na pojedince, već kao na osobe koje trebaju raditi u tišini", rekao je Milanović te pozvao DORH da i dalje radi svoj posao.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
30/11/10

jato, 27.10.11. 13:51

Ha ha ha, prištavi, ide maca i k tebi na vratanca


registracija
30/11/10

jato, 27.10.11. 13:51

Ha ha ha, prištavi, ide maca i k tebi na vratanca


registracija
16/9/11

Brkoni, 27.10.11. 17:05

jato sine, opet si zaboravio tablete?! Jebo te onaj nepristavi iz Remetinca


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika