27.10.2011. / 15:08

Autor: Totalsport

PlanetF1: Kimi Räikkönen konačno potpisao za Williams!

Ali prema vijesti koju donosi PlanetF1.com, njihov čovjek u Indiji, Chetan Narula, potvrdio je ne samo da Räikkönen razgovara s Williamsom, već i činjenicu da je potpisao ugovor s Williamsom za iduću sezonu

Kimi Räikkönen Kimi Räikkönen Prema glasinama koje dolaze sa staze Buddh International Circuit, Finac Kimmi Räikkönen potpisao je ugovor s Williamsovom momčadi i tako osigurao mjesto u Formuli 1 za iduću sezonu.

Otkada je Finac otišao iz svijeta Formule 1, na kraju sezone 2009. godine, i razišao se sa Ferrarijem, a nije se uspio vratiti u McLaren, kruže glasine da se "Ice Man" vraća u utrke Svjetskog prvenstva Formule 1.

Posljednja glasina, koja je lansirana prije utrke za VN Singapura, govori o tome da Finac pregovara sa Williamsom i da je posjetio njihovu tvornicu u Groveu.

TadaNakon svega njegov je menadžer Steve Robertson izjavio:

- Danas su ljudi povezani s Kimijem posjetili Williams, ali nema se što više za reći. Nemam nikakvu informaciju.

Ali prema vijesti koju donosi PlanetF1.com, njihov čovjek u Indiji, Chetan Narula, potvrdio je ne samo da Räikkönen razgovara s Williamsom, već i činjenicu da je potpisao ugovor s Williamsom za iduću sezonu.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika