28.10.2011. / 11:39

Autor: Nacional.hr

Medveščakovci predstavili ekskluzivnu liniju satova Tendence

Tendence satove krasi privlačan dizajn, pa iako na prvi pogled djeluju pomalo ekstravagantno, njihove velike i upečatljive brojke te niz detalja ovu kolekciju satova čine posebnom i nadasve nosivom. Zanimljivost je da su ovi satovi poprilično luksuzni, a opet ne preskupi što će sigurno privući ljubitelje kvalitetnih i lijepih satova

Frank Banham, Sasha Pokulok i Vyačeslav Truhno Frank Banham, Sasha Pokulok i Vyačeslav Truhno Da hokejaši Medveščaka ne izgledaju dobro samo na ledu, pokazali su pojavivši se u odjelima na predstavljanju ograničene serije satova Tendence sa logom Medveščaka.

Ručni sat "Tendence Medveščak" atraktivnog je izgleda, nešto većih dimenzija, i iako na prvi pogled djeluje ekstravagantno, velike brojke i niz detalja čine ga posebnim. Ono što je najupečatljivije, proizveden je u ograničenoj seriji od samo 250 komada.

Posebni ambasadori su igrači Frank Banham, Vyačeslav Truhno i Sasha Pokulok koji su pokazali kao sat zaista posebno izgleda i u elegantnom okruženju, ali i kad se nosi u prepoznatljivom sportskom stilu.

Satovi će se po cijeni od 1400 kuna prodavati u Varoomu i Zig Zag Shopu u Zagrebu, odnosno putem Medveščakova web shopa.

Vyačeslav TruhnoVyačeslav Truhno

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika