28.10.2011. / 15:16

Autor: Nacional.hr

Profesorici četiri godine zatvora zbog seksa s učenicima

Učiteljica tjelesnog odgoja branila se kako nije kriva, a održavanje orgija s alkoholom i drogama, grupnog seksa s učenicima pokušala je opravdati psihičkom bolešću i gubitkom pamćenja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaSrednjoškolska profesorica iz SAD-a, Stacy Schuler, osuđena je na četiri godine zatvora zbog stupanja u seksualne odnose sa petero svojih učenika, izvještava Daily Mail.

Osuđena je za 16 seksualnih prijestupa i tri prekršaja točenja alkohola maloljetnicima. Učiteljica tjelesnog odgoja branila se kako nije kriva, a održavanje orgija s alkoholom i drogama, grupnog seksa s učenicima pokušala je opravdati psihičkom bolešću i gubitkom pamćenja. Tvrdila je kako su je učenici iskoristili. Psihologinja koja je svjedočila u korist učiteljice, rekla je kako su fizička i psihička bolest Stacy Schuler u kombinaciji s njezinom veganskom dijetom, uporabom alkohola i lijekova, utjecali na njenu uračunjljivost.

Učenici srednje škole Mason, koji su imali 17 godina, svjedočili su kako je na zabavama u svojoj kući učiteljica pila, dobrovoljno sudjelovala u grupnom seksu i sama započinjala kontakt. Na prvom partyu nakon nogometne utakmice, mladićima je napravila piće s votkom, s njima pušila marihuanu, a nakon tog je spavala s dvojicom.

Granica za stupanje u seksualni odnos s maloljetnikom u Ohiu je 16 godina, no seksualni odnos učitelja i učenika je nezakonit.

Vezane vijesti

Početak kraja rata protiv marihuane?

Početak kraja rata protiv marihuane?

Suradnik u neprofitnoj ustanovi Independent Institute Anthony Gregory piše za Huffington Post o apsurdnom američkom ratu protiv lakih droga koji se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika