30.10.2011. / 16:45

Autor: Hina , Nacional.hr

Sanader stabilnog zdravstvenog stanja

U bolnici je Sanaderu napravljena koronarografija koja je, po riječima predstojnika Klinike za bolesti srca i krvnih žila Davora Miličića, pokazala "određene promjene na krvnim žilama, ali ne takve da bi bio potreban bilo kakav zahvat"

Bivši premijer Ivo Sanader stabilnog je zdravstvenog stanja te mu se kontinuirano prati srčani ritam i opetovanim mjerenjima nadzire arterijski tlak, izjavio je danas za Hinu dežurni liječnik Klinike za bolesti srca i krvnih žila KBC-a Zagreb Hrvoje Jurin.

Sanader je u KBC Zagreb odveden u petak nakon što je sudac Ivan Turudić na prvom ročištu na zagrebačkom Županijskom sudu, prije čitanja optužnice, uvažio mišljenje vještaka da je bivši premijer zbog zdravstvenih tegoba nesposoban za suđenje. U bolnici je Sanaderu napravljena koronarografija koja je, po riječima predstojnika Klinike za bolesti srca i krvnih žila Davora Miličića, pokazala "određene promjene na krvnim žilama, ali ne takve da bi bio potreban bilo kakav zahvat". Sanader je zadržan u bolnici kako bi se obavile potrebne pretrage.

Protiv Sanadera u petak je trebalo početi suđenje zbog ratnog profiterstva, to jest USKOK-ove optužbe da je sredinom 90-ih uzeo 3,6 milijuna kuna provizije od zajma koji je Hrvatska dobila od austrijske Hypo banke. Novo ročište zakazano je za četvrtak, 3. studenog.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
5/1/07

james, 30.10.11. 21:56

A kaj mu fali


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika