30.10.2011. / 19:04

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Naša poznata business astrologinja Anđelka Subašić vjeruje kako je studeni mjesec u kojemu će mnogi doživjeti neugodna iznenađenja, a to se osobito odnosi na članove SDP-a

Zoran MilanovićZoran MilanovićMoćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza autoriteta koja je još od prošle godine trend u svjetskoj politici nije zaobišla našu zemlju. Upravo spomenuti ''učitelj i vrhovni autoritet'' među planetama koji je zadužen za odgovornost, ozbiljnost, ugled, ispite zrelosti, pravdu (jer je u znaku Vage) i odgovornosti za vlastite postupke, sada našim autoritetima daje ocjenu za navedene osobine, ponašanje, iskrenost i naplaćuje račune prošlosti.

Od sada će se morati ozbiljnije shvaćati odgovornost prema zemlji i ljudima, svijest, ugled i čast. U studenom i SDP čekaju neugodna iznenađenja i razočarenja. Oni kao da se boje takvog scenarija i zato ne likuju!! Konflikata će biti dosta u studenome. Odraziti će se na financije, na investicijski sektor i projekte koji su započeti, a nisu dovršeni i na one koji nisu dobro pripremljeni. Netko od uglednih muških autoriteta odlazi.

Pojačane će biti policijske kontrole. Oko 10. studenog definiraju se i (pre)uređuju izborne liste. Sredinom mjeseca razveseliti će nas sportski uspjeh. Tu je i ljubavna priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dobivati ćemo različita mišljenja o našoj zemlji iz inozemstva. Sukobi i nesreće su pojačani pred 23.11. Puni Mjesec je u četvrtak navečer u 21.15h, a ususret i oko njega očekujmo magle, snijeg, štete u poljoprivredi, probleme u zračnom prometu, eksplozije plina. Nakon tog dana u tjednima koji slijede biti će eksplozija (rudnici, mine i podmetnute naprave) i prirodnih katastrofa najjače u Peru i Kubi, a šire se politički prevrati u Afričkim zemljama. Mlađak je u petak 25.11 u 07.07 h koji zbog stelijuma planeta izaziva potrese, snježne oluje (i kišne), lančane sudare a najpogođeniji će biti istočni dijelovi Zemlje (Indonezija, Nepal, Tajland, Hing Kong).

Naravno biti će dosta pozitivnih priča, udruženih snaga pogotovu žena i oko djece, humanitarnih akcija i humanosti. Ljudi u krizi i nesreći postaju prijatelji, a kako kriza već dugo traje tako su nam srca ponovno ljudska i topla.

Vezane vijesti

Astroprognoza - listopad: Uglavnom afere

Astroprognoza - listopad: Uglavnom afere

U listopadu imamo nekoliko datuma kada će planetarna energija biti vrlo jaka. U ponedjeljak 03.10, u svijetu će se događati blokade u prometu,… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 30.10.11. 21:14

Nisam pročital članak, ali mi se vidi kak nije ni vrijedan vremena potrebnog za čitanje!


registracija
14/8/10

rubix, 30.10.11. 21:34

Koja hrpa gluposti i izmišljotina!! Zar netko stvarno vjeruje u ove hokus-pokus bedastoće?
Anđelka, evo jedne astroprognoze samo za vas: Mjesec u Jupiteru sa podznakom u Marsu i Venerom u k.... mi govori da vi niste pretjerano pametna osoba!


registracija
5/1/07

james, 30.10.11. 21:43

Bunike su u pitanju


registracija
4/1/09

miroljubiv, 30.10.11. 23:07

Hdz ne postoji u natalnoj karti Hrvatske prema Anđelki,pa je pitanje tko je naručio ovakav mjesečni horoskop.Još se nije rodio pošteni alternativac u Hrvatskoj koji bi svoje urođene Bogom dane darove nesebično poklonio zemlji zato što ju voli.


registracija
5/3/10

starimudrac, 30.10.11. 23:26

astrologinja je pogodila ko prstom u govno!


registracija
20/5/09

BXLCRO, 31.10.11. 20:06

Sigurno HDZov astrolog???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika